News Flash:

TRAGEDIE IN JUDETUL TIMIS, din cauza vremii! Un biciclist a murit dupa ce s-a dezechilibrat din cauza vantului si a fost lovit de o masina

25 Octombrie 2017
1231 Vizualizari | 0 Comentarii
biciclist beat
Un biciclist din judetul Timis a murit, marti, dupa ce s-a dezechilibrat din cauza vantului puternic si a cazut in fata unei masini care incerca sa-l depaseasca, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Accidentul s-a produs, marti, pe drumul judetean 692, la iesire din localitatea Varias catre Periam, judetul Timis.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Timis, un sofer in varsta de 53 de ani a incercat sa depaseasca un biciclist care circula in acelasi sens de mers, insa, din cauza vantului puternic, biciclistul s-a dezechilibrat si a cazut in fata masinii, fiind izbit in plin. Biciclistul a fost proiectat intr-un sant si a murit pe loc.
„Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, respectiv vant, in momentul depasirii, conducatorul auto a acrosat biciclistul, acesta din urma fiind proiectat pe sensul opus de mers, intr-un sant. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. In cauza a fost intocmit un dosar penal pentru ucidere din culpa”, a declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al IPJ Timis, Ionut Sarbu.
Judetul Timis se afla sub cod galben de vant, marti, pana la ora 15.00. Potrivit meteorologilor, rafalele de vant depasesc local 60 km/h. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1308 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006063 (s)