News Flash:

Proteste in Timis si alte 28 de judete fata de trecerea contributiilor sociale de la angajator la angajat

23 Octombrie 2017
1379 Vizualizari | 0 Comentarii
protest
Blocul National Sindical (BNS) organizeaza, luni, pichete in Capitala si 29 de judete, sindicalistii fiind nemultumiti de transferul contributiilor sociale integral in sarcina salariatului, de la 1 ianuarie 2018.
"Avand in vedere lipsa de reactie a Guvernului Romaniei in ceea ce priveste solicitarea BNS de renuntare la masura de transfer a contributiilor sociale integral in sarcina salariatilor, azi, 23.10.2017, membrii de sindicat BNS picheteaza sediile prefecturilor din 29 de judete si sediul Guvernului in Bucuresti", se arata intr-un comunicat de presa al Blocului National Sindical (BNS), postat pe site-ul organizatiei.
Proteste au loc in judetele Alba, Arad, Arges, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Caras Severin, Cluj, Constanta, Dambovita, Dolj, Gorj, Iasi, Hunedoara, Maramures, Mehedinti, Mures, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timis, Vaslui, Vrancea si in Capitala.
Cele doua teme de interes pentru sindicalisti sunt transferul contributiilor sociale integral in sarcina salariatului, de la 1 ianuarie 2018, dar si modificarea Legii 62/2011 privind dialogul social.
In Bucuresti, actiunea se desfasoara in Piata Victoriei, iar reprezentantii BNS vor inregistra la Registratura Guvernului lista de revendicari.
Sindicalistii avertizeaza ca, in functie de reactia Executivului, vor continua actiunile de protest, respectiv organizarea a cel putin 10 manifestatii de strada la nivel local, in intervalul 30.10 – 10.11.2017, precum si a unui miting de amploare in Bucuresti.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007507 (s)