News Flash:

Toba, dupa audierea la DNA: Am jurat sa spun adevarul, nu sa dau declaratii pentru o parte sau alta

24 Octombrie 2017
977 Vizualizari | 0 Comentarii
petre toba2
Fostul sef al Politiei Romane, Petre Toba, a declarat, marti, dupa audierea la DNA, ca a fost citat ca martor in dosarul privind moartea politistului Bogdan Gigina, precizand ca el a jurat sa spuna doar adevarul si ca nu a venit la la DNA sa faca declaratii "pentru o parte sau alta".
„Am fost citat ca martor in dosarul privindu-l pe Gabriel Oprea. Am raspuns la toate intrebarile procurorului de caz, la toate intrebarile aparatorilor si cu aceasta ocazie, cred eu, am reusit sa clarific toate aspectele tehnice ridicate si adresate de avocati si procurori. Eu am jurat sa spun doar adevarul, nu am venit sa fac declaratii pentru o parte sau alta, ci doar sa prezint situatia reala, operativa, care a fost acolo. Nu ma pot pronunta eu daca inrautateste sau nu situatia juridica a lui Oprea”, a declarat fostul sef al Politiei Romane, Petre Toba, la iesirea de la DNA.
Si fostul sef al Politiei Rutiere, Lucian Dinita, se afla, la ora transmiterii stirii, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) pentru audieri in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina.
"Nici nu stiu daca dansul (Gabriel Oprea -n.r.) m-a propus. Citatia este citatie, ti se spune ora si locul. (...) Exista un regulament care spune ca orice ministru poate, la cerere, sa fie insotit de echipaje ale Politiei Rutiere. Eu am avut si nu mi-a mai trebuit", a declarat, la intrarea in sediul DNA, Lucian Dinita. Fostul sef al Politiei Rutiere a precizat ca a transmis ca "nu e bine asa", insa nu s-a luat nicio masura. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006333 (s)