News Flash:

TRAGEDIE in FOTBALUL TIMISOREAN! A murit Adrian Stoicov!

16 Martie 2017
1078 Vizualizari | 0 Comentarii
stoicov
Clubului ACS Politehnica Timisoara a anuntat, prin intermediul site-ului oficial, ca Adrian Stoicov, in varsta de 49 de ani, unul dintre cei mai importanti fotbalisti din istoria clubului banatean, a incetat astazi din viata, miercuri, in urma unei scurte, dar grave suferinte.
Adrian Stoicov, fostul fundas a fost unul dintre jucatorii exponentiali ai echipei Politehnica Timisoara intre anii 80-90. Stoicov a facut partea din echipa Politehnicii care a eliminat pe Atletico Madrid, in dubla mansa din septembrie si octombrie 1990, ceea ce a reprezentat cea mai mare performanta europeana din istoria clubului banatean.
Mai mult, Stoicov a facut parte din formatia ce a ajuns in finala Cupei Romaniei din 1992, pierduta cu Steaua.
Dupa ce si-a incheiat cariera de fotbalist, Adrian Stoicov a fost antrenor secund si tehnicianul la Centrul de Copii si Juniori de la Politehnica Timisoara, scrie Mediafax.ro.
"Din 2012 incoace, a activat ca antrenor secund la ACS Poli, iar apoi a facut parte ca tehnician la diferite grupe de varsta in cadrul Centrului de Copii si Juniori. Odihneste-te in pace, Bulgarule! Nu te vom uita niciodata!", se arata in comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului Politehnica Timisoara.
Adrian Stoicov s-a nascut la 12 noiembrie 1967, in localitatea Denta, din judetul Timis. In luna februarie a acestui an, Stoicov a fost investit in functia de coordonator al Centrului de copii si juniori la ACS Poli Timisoara.

adrian stoicov stoicov
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007402 (s)