News Flash:

SCENE CUTREMURATOARE la Oradea! O tanara a fost rapita, impuscata in cap si abandonata pe un camp

16 Martie 2017
1536 Vizualizari | 0 Comentarii
crima oradea
Scene oribile la Oradea. O tanara a fost rapita, impuscata in cap si abandonata pe un camp. Crima s-a petrecut miercuri dimineata. 
Criminalul, HLADII ADRIAN, de 38 de ani, din municipiul Oradea, are 1,73 m inaltime, constitutie robusta, par negru, ochi caprui, nu se cunosc detalii despre imbracamintea pe care o poarta.
"Cetatenii care pot furniza orice informatii in legatura cu aceasta persoana sunt rugati sa contacteze cea mai apropiata unitate de Politie si sa apeleze gratuit numarul de telefon 112”, transmite comisar IPJ Bihor, Alina Dinu.
Tanara rapita miercuri dimineata din fata imobilului de pe strada Barcaului a fost impuscata mortal de agresor. Dalia Dulca, in varsta de 24 de ani, a fost impuscata in cap si abandonata in autoturism pe malul Crisului Repede.
Din primele informatii, conflictul izbucnit in plina strada ar fi pornit se pare, din cauza unei femei in varsta de 24 de ani.
Agresorul a asteptat-o pe femeie sa iasa din complexul de locuinte de pe strada Barcaului cu un buchet de flori. Vazand ca aceasta vine insotita s-a iscat un scandal in urma caruia a scos pistolul si a tras dupa barbat. Unul dintre gloante a trecut prin parbrizul autoturismului cu care cei doi voiau sa se deplaseze. Impuscat in umar, ranitul a luat-o la fuga pe strada Barcaului si apoi pe strada Carasului, lasand mai multe pete de sange pe carosabil, scrie tion.ro.
S-au tras in directia victimei 4 – 5 focuri de arma, de calibru mare, 8 sau 9 mm, iar primul apel la 112 a fost facut de un muncitor care a auzit strigatele ranitului, iar mai apoi de un vecin.
Conform informatiilor, imediat dupa incident suspectul a luat femeia cu forta si a fugit de la locul incidentului la volanul unui BMW gri, seria 7. Politistii au dat autoturismul in urmarire generala si il cauta acum pe atacatorul fugar, instituind mai multe filtre in oras.
„Noi eram la cafea si am auzit doua impuscaturi afara, sotul s-a uitat pe geam si nu a avut nimic dupa care s-a mai auzit inca o impuscatura. N-am stiut ce se intampla exact, ei isi lucreaza la apartament am zis ca poate se aude de la lucrarile din casa”, a declarat o vecina.
Fata locuia de aproximativ un an in complexul de pe strada Barcaului, iar conform vecinilor, veneau mai multi baieti pe la ea, iar deseori se auzeau certuri. „In urma cu ceva vreme s-au batut si o voce feminina striga <nu da in mine la fata ca se vede>”, mai precizeaza unul dintre vecini.
Victima a fost transportata de un echipaj cu medic al Ambulantei Oradea la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean unde a fost operata, iar acum se afla in afara oricarui pericol.

hladii adrian dalia dulca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1373 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005602 (s)