News Flash:

TRAGEDIA DIN GORJ: LACRIMI si multa DURERE la capataiul celor trei morti din Balesti! Rudele au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce au vazut trupurile fara suflare!

1 August 2018
995 Vizualizari | 0 Comentarii
banner capela

Intamplarea sinistra de la Balesti, care a socat intreaga tara, a ingenunchiat de durere toate rudele familiei Lapadat. Surse sustin ca sotul politistei care si-a impuscat mama si fiul de sase luni nu isi mai revine din soc. „ Am fost acolo l-am vazut nu puteai sa mai stai de vorba cu el. Este de nerecunoscut si e si normal sa iti gasesti toata familia moarta… Este socat nu cred ca o sa isi revina prea curand” a declarat o vecina a familiei. Surse sustin ca, plangand, omul legii a marturisit ca a mers la farmacie, la Targu Jiu, pentru a cumpara medicamente. La intoarcere, acesta si-a gasit familia moarta asa ca a sunat 112.
Sicriele cu toate cele trei trupuri neinsufletite au fost depuse la capela din zona Debarcader a municipiului Targu Jiu. Ieri o ruda a familiei a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a vazut cele trei trupuri fara viata. O ambulanta s-a deplasat acolo pentru ai oferi acesteia ingrijirile de care a avut nevoie.
Zeci de coroane si jerbe de flori au fost aduse la capela unde au fost depuse trupurile celor trei. SURSA: gorj-domino.ro


balesti ingenunchiat durere familiei lapadat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1303 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005271 (s)