News Flash:

ALERTA METEO I Nou cod GALBEN de ploi torentiale si vijelii in 21 de judete pana miercuri dimineata I HARTA zonelor vizate

30 Iulie 2018
682 Vizualizari | 0 Comentarii
ploi1 2

Meteorologii au emis un nou cod galben de ploi puternice care vizeaza 21 judete, valabil pana miercuri la ora 9.00. Cantitatea de precipitatii va depasi 50 de litri pe metru patrat.
Incepand de luni seara pana miercuri la ora 9.00, sunt asteptate ploi puternice si instabilitate atmosferica accentuata in 21 de judete.

Vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata in nordul Moldovei, local in Transilvania si Oltenia, in zona Carpatilor Orientali si Meridionali, precum si in zona Muntilor Banatului.

Se vor semnala averse ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului care pot lua si aspect de vijelie si izolat caderi de grindina.
In intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitatile de apa vor depasi 20...25 l/mp si izolat 50...60 l/mp.

Judetele vizate sunt: Cluj, Alba, Hunedoara, Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Valcea, Sibiu, Arges, Brasov, Dambovita, Prahova, Buzau, Covasna, Harghita, Suceava, Neamt, Bacau, Vrancea, Botosani si Iasi.

Astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restranse si in restul teritoriului.

Galerie Foto

harta2
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004759 (s)