News Flash:

Topul cautarilor pe Google in Romania in 2022. Care a fost cea mai cautata persoana

8 Decembrie 2022
327 Vizualizari | 0 Comentarii
cautarilor pe Google

Cele mai populare cautari pe Google in 2022
Potrivit topului Google, razboiul din Ucraina a fost cel mai cautat subiect in anul care se incheie. „Ucraina” este termenul cel mai cautat in 2022.

Proximitatea razboiului inceput de Rusia pe 24 februarie, numarul mare de refugiati ucraineni si durata lunga a conflictului au facut ca acest subiect sa starneasca cel mai mult interes pentru romani. De remarcat ca in top 10 cele mai populare cautari se mai afla si alti termeni legati de razboi: „Rusia” si „Vladimir Putin”.

Pe pozitia a doua in topul celor mai populare cautari a fost „recensamantul”, un subiect care ii priveste pe toti romanii si mai ales ca anul acesta, pentru prima data in Romania, recensamantul s-a facut si online.

Top 3 este completat de „Regina Elisabeta”. Monarhul Regatului Unit al Marii Britanii, Regina Elisabeta a II-a, a murit pe 8 septembrie. Cel mai longeviv monarh din istorie avea 96 de ani cand a plecat dintre noi.

Top 10 cautari populare pe Google in 2022
1. Ucraina
2. Recensamant
3. Regina Elisabeta
4. Rusia
5. Nosfe
6. Florin Salam
7. iPhone 14
8. Putin
9. Eurovision
10. Schimbari climatice

Topul intrebarilor puse de romani pe Google in 2022
Un numar foarte mare de utilizatori ai Google prefera sa puna intrebari pentru a afla informatiile de care au nevoie. Google Romania a realizat si in 2022 un top „ce este?”, al celor mai populare intrebari puse de romani.

Cele mai multe intrebari s-au referit la Roxadustat, substanta cu care a fost depistata pozitiva Simona Halep in urma turneului de la US Open 2022. Cea mai mare jucatoare de tenis din Romania este suspendata in continuare si asteapta sa isi dovedeasca nevinovatia in fata Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS).

Pe pozitia a doua in topul intrebarilor este „Ce este legea martiala”. Dupa izbucnirea razboiului din Ucraina, Volodimir Zelensky a instituit legea martiala in Ucraina. Aceasta informatie, in contextul in care barbatii ucraineni nu puteau pleca din tara, i-a facut pe romani sa caute mai multe date despre” ce este legea martiala”.

A treia cea mai populara intrebare pe Google a fost „Ce este SWIFT”. Aceasta este legata tot de razboiul din Ucraina. Printre sanctiunile impuse de Uniunea Europeana Rusiei s-a aflat si excluderea bancilor rusesti din reteaua SWIFT. Multi romani au vrut sa afle ce este acest serviciu si de ce este atat de importanta o astfel de sanctiune.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1301 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006458 (s)