News Flash:

Top 5 suflete-pereche ale zodiacului

11 August 2018
733 Vizualizari | 0 Comentarii
cuplu

Acestea sunt sufletele-pereche ale zodiacului. Toti vor sa aiba povesti de iubire ca ale lor:

1. Gemeni si Varsator
Varsatorii si Gemenii sunt semne de aer, dar au o conexiune mentala si emotionala de invidat, asa ca formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din zodiac. Atunci cand reprezentantii celor doua zodii carora le este dat sa fie impreuna se intalnesc, fiecare dintre ei va sti exact ce gandeste celalalt. Relatia lor se bazeaza pe creativitate, deoarece au mereu idei interesante si se incurajeaza reciproc ca sa-si atinga scopurile individuale.Citeste si Horoscop de Ziua Indragostitilor - Ce il va face fericit, in functie de zodia lui

2. Rac si Pesti
Cele doua zodii sunt pline de compasiune si au energie feminina, calda si primitoare. Au o relatie extrem de pozitiva bazata pe respect reciproc. Racul apreciaza bunurile materiale, iar Pestii prefera lucrurile simple, asa ca ajuta Racul sa revina cu picioarele pe pamant. Acest cuplu de zodii se va concetra asupra creativitatii si a visurilor in relatia de cuplu. Ambii au asteptari romantice foarte ridicate de la parteneri, dar formeaza cuplul ideal daca fiecare dintre ei e dispus sa se ridice la nivelul acestor asteptari.

3. Capricorn si Taur
Capricornul si Taurul se adora pur si simplu reciproc. Ambele zodii sunt practice si sensibile, iar relatia lor se bazeaza atat pe emotii si sentimente puternice, cat si pe rationament corect. Ambele semne evita sa riste, asa ca odata ce au format o legatura cu partenerul lor, se ataseaza extrem de mult unul de celalalt. Pentru ca ambele zodii sunt extrem de practice, trebuie sa gaseasca moduri prin care sa opreasca relatia lor sa devina plictisitoare.

4. Berbec si Sagetator
Ambele sunt semne de foc, asa ca Berbecul si Sagetatorul au energii similare, iar natura lor pasionala se reflecta si in relatia de cuplu. Aceste doua zodii se aseamana extrem de mult si au aceleasi interese, asa ca relatia lor va fi mereu palpitanta si presarata cu aventuri. Sunt cupluri extrem de compatibile asa ca apreciaza reciproc entuziasmul fiecaruia. Berbecii si Sagetatorii adora sa exploreze si sunt in cautare de experiente noi, asa ca atunci cand formeaza un cuplu, scot la iveala spiritul de aventurier din partenerul lor.

5. Balanta si Gemeni
Balanta si Gemenii sunt ambele semne de aer. Sunt persoane interesate de stimulare mentala si intelectuala intr-o relatie. Ambii partener se hranesc reciproc prin intermediul energiei lor mentale. Cuplul ideal se construieste in baza iubirii si a comunicarii eficiente. Ambele se combina in mod ideal in relatia unei Balante cu Gemeni. Cele doua semne sunt intelegatoare si pline de energie. Au o multime de pasiuni si interese, asa ca poarta mereu conversatii interesante.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005726 (s)