News Flash:

Top 5 femei care prefera banii si nu dragostea

27 Martie 2016
2142 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop21
Desi poate sunt de blamat femeile care prefera banii in locul iubirii, in realitatea contemporana acest prototip de femeie pare a fi din ce in ce mai raspandit. Sunt acele femei care au o predilectie inspre a urmari banii, si sunt mai reci cand vine vorba de sentimentalisme.
Ca si la alte articole legate de horoscop, facem mentiunea ca urmatoarele caracterizari reprezinta linii generale si aproximative pentru zodii. Oamenii nu sunt exact asa cum astrologii prezic. Sunt doar linii la nivel de principiu, iar unele persoane pot lupta impotriva destinului, fiind chiar in opozitie cu ceea ce s-ar citi in horoscop.
5. Capricorn – persoanele care sunt nascute in aceasta zodie au, de regula, o capacitate mare de munca, dau dovada de anduranta la stres, fiind eficiente si orientate catre partea practica a lucrurilor. Cu alte cuvinte, pentru Capricorni, banii sunt o componenta importanta a vietii lor, uneori lasand la o parte sentimentalismele. Nu inseamna neaparat ca sunt persoane care urmaresc doar banii, ci doar faptul ca, pentru aceste femei, banii si totodata functiile inalte si cariera sunt pe primul loc, spre disperarea partenerului lor de viata.
4. Rac – femeile din zodia Racului au o intuitie remarcabila si deseori actioneaza din instinct. Cu toate acestea, uneori duc aceste abilitati in extreme si se transforma in persoane foarte zgarcite. Pretuiesc atat de mult banul (si nu numai banul), incat aduna in jurul lor tot felul de lucruri, care sunt, in realitate, lipsite de valoare. Sunt femeile care prefera sa aiba, in ideea ca niciodata nu stii cand iti trebuie. Lucrul acesta le face sa devina uneori materialiste, ceea ce duce la conflicte, atat cu partenerul de viata, cat si cu persoanele din jur.
3. Berbec – femeile din zodia Berbecului sunt cele care au cea mai mare capacitate de a avea doua fete. Pot juca un rol foarte usor si pot adopta multe identitati, toate in functie de situatie. Sunt egocentriste, mandre, cu abilitati de realizare in viata si capabile sa ajunga mereu unde isi propun. Pot fura mintea oricarui barbat si il pot stoarce de bani, pentru a-si procura tot ceea ce au nevoie.
2. Scorpion – persoanele nascute sub acest semn au o inclinatie catre tot felul de placeri ale vietii. Sunt, de regula, obsedate de control, iar barbatul care se afla intr-o relatie cu o femeie Scorpion poate fi, adesea, comparat cu un mielusel. Acestea dau dovada de o putere de manipulare iesita din comun, iar deseori barbatul va face ceea ce femeia Scorpion ii dicteaza, crezand insa ca e ideea lui. Cand vine vorba de a cheltui, sunt cu capul in nori si nu se mai uita la bani (mai ales cand nu le apartin).
1. Varsator – zodie de artist, cum se spune, femeile nascute sub semnul Varsatorului sunt materialiste si le place asta. Isi dezvolta usor aceasta abilitate si nu se simt tocmai prost cand profita de naivitatea barbatilor din jurul lor. Prefera obiectele scumpe si rafinate. De aceea aleg mereu barbatii care promit un viitor stralucit din punct de vedere financiar si, in felul acesta, nu aleg foarte des cu inima.

contemporana sentimentalisme 5 capricorn 4 rac 3 berbec 2 scorpion
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1308 (s) | 32 queries | Mysql time :0.009759 (s)