News Flash:

Toate femeile trebuie sa stie asta: Sangerarile vaginale si ranile pe colul uterin

30 Iunie 2015
1541 Vizualizari | 0 Comentarii
candidoza1

In cazul in care apar sangerari vaginale neasteptate, cauza posibila poate fi o rana cervicala. Afla mai multe!
De ce apar sangerarile vaginale?

Sangerarea vaginului este intotdeauna un motiv de ingrijorare serios la femei, in special atunci cand cauza sunt menstruatiile neregulate. Unele femei sangereaza in timpul actului sexual, ceea ce pe termen lung le poate strica placerea de a avea relatii sexuale si le poate cauza teama.

Si barbatii se pot confrunta cu probleme mentale deoarece le este teama ca si-au ranit partenera si, prin urmare, pot dezvolta disfunctii erectile. Este, prin urmare, necesar sa mergi la un ginecolog daca ai sangerari vaginale.

Sangerarile vaginale pot aparea din cauza unei rani

Sangerarea vaginului este intotdeauna simptomul unei boli. In mod similar, rana care poate provoca sangerari este tot un simptom al unei boli. Urmatoarele boli pot provoca aparitia unei rani:

1. chlamydia;
2. ectropion cervical;
3. virusul herpes simplex;
4. inflamarea zonei pelviene;
5. gonoree;
6. cancerul la colul uterin;
7. reactie alergica;
8. rana.

Daca sangerarea nu este insotita de alte simptome, cum ar fi dureri la nivelul abdomenului sau pelvisului, orice fel de schimbari in starea ta si daca s-a intamplat numai o data, atunci riscul unei boli mai serioase este mic.
Cauza posibila pentru sangerare poate fi o trauma sau o rana cauzata prin contact sexual dur, in cazul in care partenerul este "mai bine dotat". O rana poate fi provocata si in timpul masturbarii cu obiecte dure, prin introducerea diafragmei sau a unei cupe menstruale. Colul uterin poate fi foarte sensibil. O alta cauza a sangerarii usoare poate fi sangerarea partenerului. Leziunile mici de pe penis sau negii genitali pot lasa urme de sange.

Viziteaza-ti ginecologul

In cazul in care cauza sangerarii sunt rupturi ale colului uterin, acest lucru trebuie confirmat de ginecologul tau. Acestea pot fi imediat tratate cu o procedura chirurgicala scurta prin care zona afectata este inghetata sub anestezie locala.

In acelasi timp, medicul va efectua teste necesare pentru a exclude infectiile si alte cauze comune pentru sangerari.

In orice caz, sangerarile vaginale rareori indica o afectiune serioasa si deci nu trebuie sa te ingrijorezi prea mult din cauza asta. Vei fi mai linistita daca iti vei vizita ginecologul.


sangerari vaginale sangerarea vaginului actului sexual chlamydia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005048 (s)