News Flash:

Toader, despre o posibila punere sub acuzare a lui Iohannis: E treaba procurorilor, nu a unui ministru

7 August 2018
673 Vizualizari | 0 Comentarii
tudorel toader2

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, marti, ca nu se pronunta in legatura cu o posibila punere sub acuzare a presedintelui Klaus Iohannis pentru inalta tradare, deoarece "e treaba procurorilor si nu a unui ministru".
"Nu, am citit si eu in presa, am vazut si eu aceasta dezbatere, dar la minister pana am plecat eu vineri nu era asa ceva, iar ca eu sa ma pronunt pe o fapta penala, tocmai spuneam ca nu o voi face, ca este treaba procurorilor si nu a unui ministru", a declarat Tudorel Toader, intrebat daca i s-a solicitat un punct de vedere privind punerea sub acuzare a presedintelui pentru inalta tradare.

Presedintele PSD Liviu Dragnea a recunoscut, duminica, faptul ca ar exista un document pregatit de mai multi lideri PSD, care sa il acuze pe seful statului de inalta tradarem sustinand ca nu isi doreste sa se ajunga acolo, dar nu este imposibil.

"Exista acel document. Unii colegi din partid l-au lucrat. Am stiut ca il lucreaza. Nu este finalizat si nu s-a ajuns la o discutie finala ca sa luam o decizie. Nu am discutat nici cu domnul Tariceanu despre asta, dar opinia mea este ca sunt multe actiuni care pot imbraca forma tradarii, daca ne uitam cu atentie pe Codul Penal si pe definitia articolului respective. Nu am ajuns acolo inca, nu mi-as dori sa ajung acolo, dar nu este imposibil. Sunt actiuni care au adus deserviciu Romaniei, economic, strategic. Intrebi guvernul daca mai are bani de pensii si salarii. Cand pui o astfel de intrebare toate pietele reactioneaza. Poate influenta cursul leu-euro", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.


klaus iohannis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006205 (s)