News Flash:

DOLIU in Romania! A murit celebrul taragotist Dumitru Farcas

7 August 2018
815 Vizualizari | 0 Comentarii
farcas

Interpretul de muzica populara, taragotistul Dumitru Farcas, a murit in noaptea de luni spre marti intr-un spital din Cluj, in urma unui infarct. Taragotistul avea 80 de ani.
Dumitru Farcas a murit intr-un spital din Cluj, unde era internat in urma unui infarct.

Directorul Casei de Cultura a Studentilor Cluj, Flavius Milasan, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca detaliile privind inmormantarea lui Dumitru Farcas vor fi comunicate de familie.

In luna mai, Farcas a implinit varsta de 80 de ani, ocazie cu care presedintele Klaus Iohannis i-a oferit Ordinul National "Serviciu Credincios" in grad de cavaler.
In vara anului 2014, Dumitru Farcas a ramas fara taragot, dupa ce acesta i-a fost furat dintr-un microbuz parcat in fata Ateneului Roman, astfel ca artistul nu a mai putut canta la spectacolul aniversar al lui Gheorghe Zamfir.

"Taragotul si un acordeon au fost furate dintr-un microbuz parcat in fata Ateneului Roman, care fusese lasat neasigurat. Bunurile furate valoreaza aproximativ 7.000 de euro", au spus atunci surse din Politia Capitalei. Dumitru Farcas si alti artisti sosisera la Ateneu pentru a participa la spectacolul aniversar "Zamfir - 50 de ani pe scena". Hotii au actionat dupa ce acestia au coborat din microbuz. Cel mai probabil, ei ar fi gasit o usa a microbuzului deschisa.


taragotistul dumitru farcas
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005224 (s)