News Flash:

Timisorenii trebuie sa plateasca pentru ca Dominic Fritz nu a toaletat parcurile. Amenda usturatoare incasata de Primaria Timisoara

22 Iunie 2022
285 Vizualizari | 0 Comentarii
ambrozie 3


Timisorenii sunt bun de plata pentru nepasarea oficialilor de la primarie. Garda de Mediu trimisa la solocitarea prefectului judetului Timis a terminat controalele anuntate in urma cu o saptamana. Concluzia a fost una clara si aceea ca administratia orasului nu a curatat parcurile. 

Prefectul judetului Timis, Mihai Ritivoiu a aratat ca primarul Dominic Fritz trebuie sa plateasca o amenda de 10.000 de lei pentru ca in parcurile administrate de municipalitate a fost gasita iarba netunsa dar si ambrozie. Desigur, amenda nu va fi platita de Dominic Fritz pe persoana fizica. Banii vor fi achitati din fondurile primariei, fondurile generate in mare parte din taxele si impozitele platite de contribuabili.
 
”  Din punctul meu de vedere, obiectivul a fost atins pentru ca a inceput sa se taie iarba prin parcuri, chiar daca in unele zone nu a fost si curatata„, a declarat  prefectul de Timis, Mihai Ritivoiu.
 

Primaria Timisoara a primit si un termen pana la care trebuie sa curete iarba de pe parcelele indicate de comisarii Garzii de Mediu. Astfel, balariile trebuie sa dispara pana in 1 iulie.

In total, primaria Timisoara a incasat amenzi de peste 300.000 de lei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004630 (s)