News Flash:

Posibila crima in Timisoara Trupul unui barbat a fost gasit in Bega. Batranul are o rana in zona capului.

22 Iunie 2022
697 Vizualizari | 0 Comentarii
pompieri bega 620x400

Trupul unui barbat a fost gasit, miercuri dimineata, plutind in raul Bega, in zona Iosefin din Timisoara. Autoritatile au fost alertate printr-un apel la 112 ca in zona Splaiului Tudor Vladimirescu, in Bega, se afla un cadavru. Conform informatiilor prezentate, cadavrul barbatului in varsta de 71 de ani a fost zarit de mai multi trecatori care au sunat de urgenta la 112. La fata locului s-au deplasat pompierii si politistii din cadrul IPJ Timis. 


„Ajunsi la fata locului politistii au constatat ca cele sesizate se confirma, in apele raului Bega fiind gasit trupul neinsufletit al unui barbat, in varsta de 71 de ani. Politistii efectueaza cercetari in vederea stabilirii tuturor cauzelor si conditiilor producerii incidentului”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Sunt luate in calcul toate variantele, inclusiv o crima. Legistii au descoperit faptul ca barbatul are o lovitura in zona capului. Nu se cunoaste identitatea victimei pentru ca batranul nu avea niciun document de identitate asupra lui. Barbatul avea un livret militar si un bilet de tren. Barbatul s-a nascut in 1950 si ar fi din judetul Neamt. S-a deschis dosar penal pentru ucidere.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006786 (s)