News Flash:

Timisorenii isi vor putea plati in curand taxele la Iulius Town. Se muta Directia Fiscala

13 Mai 2022
507 Vizualizari | 0 Comentarii
bani

In curand, Directia Fiscala a Municipiului Timisoara se muta intr-un spatiu nou in Iulius Town, deasupra pasajului de pe tronsonul Inelului II de circulatie, intre Calea Aradului si bd. Antenei.
 
 
Lucrarile de instalatii si compartimentare sunt aproape gata, urmeaza amenajarea interioara si, din luna iunie, mutarea angajatilor de la Directia Fiscala in noul sediu.

„Conditiile decente de lucru si serviciile de calitate pentru cetateni nu sunt un lux. Sunt o necesitate. Intreaga relatie cu publicul care tine de Directia Fiscala se va muta in noul spatiu, care ofera conditii mult mai bune cetatenilor si angajatilor”, a precizat primarul Dominic Fritz.

Cladirea la rosu a fost donata Primariei Timisoara de catre investitorul de la Iulius Town in mandatul trecut. Primaria a investit in lucrarile de amenajare si compartimentare ale spatiului.


„Aceasta mutare era necesara: actualul spatiu in care functioneaza Directia Fiscala a Municipiului Timisoara, langa primarie, este depasit de nevoile actuale ale celor care au treaba aici sau ale celor care lucreaza aici: spatiu de asteptare inghesuit, insuficiente ghisee, spatiu impropriu pentru consiliere, lipsa locurilor de parcare”, a mai declarat Fritz.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006178 (s)