News Flash:

The New York Times: Giuliani critica lupta anticoruptie din Romania/ Avocatul lui Trump spune ca scrisoarea trimisa nu are legatura cu Guvernul SUA

30 August 2018
1552 Vizualizari | 5 Comentarii
hepta 2498054

Avocatul Rudolph Giuliani a afirmat miercuri ca trimiterea unei scrisori adresate presedintelui Klaus Iohannis, prin care cerea verificarea protocoalelor PG-SRI si stoparea presiunile asupra judecatorilor, nu are "legatura cu Guvernul SUA", relateaza The New York Times.
Giuliani a declarat ca, desi il reprezinta pe liderul de la Casa Alba, ramane totusi "un avocat si un consultant independent", arata The New York Times.

Cotidianul american scrie ca Rudolph W. Giuliani, avocatul personal al presedintelui Trump, a intrat in mod neasteptat in dezbaterea din Romania si a trimis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis in care a criticat eforturile anticoruptie ale tarii si "excesele" DNA.

"Nu are legatura cu Guvernul SUA", a declarat Giuliani, facand referire la scrisoarea trimisa in Romania.


"Ofer consultanta in probleme de securitate, forte de ordine si terorism in mai multe tari. Toti avocatii privati ai presedintelui au avut activitati private", a adaugat avocatul lui Donald Trump.

Anterior, pentru Politico.eu, Rudolph Giuliani declarase ca a primit un onorariu pentru a transmite scrisoarea autoritatilor romane din partea firmei de consultanta Freeh Group International Solutions, detinuta de fostul director FBI Louis Freeh.

Firma de consultanta Freeh Group nu a oferit imediat declaratii cu privire la afirmatii lui Giuliani, scrie The New York Times. Compania fostului director FBI este cunoscuta pentru reprezentarea omului de afaceri roman Gabriel Popoviciu, mai arata publicatia.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (5)

edefahob  | #52946
ikeqoeqeduc  | #52947
akohawesewiza  | #52948
oxakuwihifqi  | #52949
uoyiuldekine  | #52950
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005423 (s)