News Flash:

Scrisoarea lui Giuliani I Ambasada SUA la Bucuresti: Guvernul SUA nu comenteaza opiniile sau concluziile unor persoane fizice

29 August 2018
412 Vizualizari | 0 Comentarii
download

Purtatorul de cuvant al Ambasadei SUA la Bucuresti, Donald L. Caroll, a declarat, marti, intr-un raspuns oferit in urma unei solicitari MEDIAFAX, ca Guvernul SUA nu comenteaza opiniile sau concluziile unor persoane fizice, cetateni americani, cu referire la scrisoarea lui Rudolph Giuliani.
„1. Va sugerez sa il contactati pe domnul Giuliani pentru comentarii cu privire la declaratiile prezentate ca fiind ale sale.

2. Guvernul SUA nu comenteaza opiniile sau concluziile unor persoane fizice, cetateni americani.

3. Asa cum s-a mentionat in declaratia comuna a Ambasadei Statelor Unite la Bucuresti si a principalilor parteneri europeni ai Romaniei, din 28 iunie:


-Pana recent, Romania a demonstrat un progres considerabil in combaterea coruptiei si construirea unui stat de drept eficient. Ii incurajam pe romani sa continue pe aceasta cale.

- Urmarim cu atentie schimbarile la codurile penal si de procedura penala si ne mentinem ingrijorarea ca mai multe dintre ele pot impiedica cooperarea internationala in domeniul aplicarii legii si pot afecta negativ lupta impotriva unei serii de infractiuni.

- Incurajam toate partile implicate sa reexamineze raspunsul expertilor juridici romani precum Consiliul Superior al Magistraturii si al expertilor internationali cum sunt Grupul Statelor impotriva Coruptiei (GRECO) al Consiliului Europei si Comisia de la Venetia”, este raspuns oferit de purtatorul de cuvand al Ambasadei SUA la Bucuresti, Donald L. Carroll.

Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, fost procuror federal si fost primar al New York a transmis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis si altor oficiali romani in care cere verificarea protocoalelor PG-SRI si stoparea presiunile asupra judecatorilor.

Mediafax


rudolph giuliani
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 22 queries | Mysql time :0.011919 (s)