News Flash:

Vești proaste de la meteorologi

Temperaturile rămân scăzute în următoarea perioadă

22 Aprilie 2024
87 Vizualizari | 0 Comentarii

Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie prevăd că temperaturile vor rămâne scăzute în perioada următoare. Vor fi înregistrate ploi și temperaturi joase, care pot să coboare sub zero grade în anumite regiuni.


,,Din punct de vedere termic, vorbim despre valori la nivelul temperaturilor maxime ce vor caracteriza o vreme mai rece, în special în jumătatea nordică  a țării, unde ne așteptăm ca temperaturile maxime să nu depășească 12 grade Celsius, în timp ce în extremitatea de sud a țării consemnăm valori de 17-18 grade Celsius.
Pe parcursul următoarelor nopți, minimele vor coborî la valori negative, în special în depresiuni, până la -5 grade Celsius", a declarat Elena Mateescu, directorul ANM, conform Antena3.ro.

Vremea se va încălzi la mijlocul săptămânii. 


,,Începând de miercuri, mai ales în jumătatea sud-estică a țării, vremea se va încălzi și vom putea consemna în Bărăgan și în vestul Dobrogei, valori apropiate de 24 de grade, în timp ce în regiunile intracarpatice, maximele nu vor depăși 14-15 grade.

Deși vor exista fluctuații de temperatură, pe măsură ce ne apropiem de finalul lunii, este posibil ca temperaturile să fie din nou în creștere și ca termometrele să arate valori peste 20 de grade”, a precizat directorul ANM.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1304 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007822 (s)