News Flash:

Reușită minunată!

Teatrul Merlin Timișoara a obținut două premii importante la Festivalul Teatrului Țăndărică din București

20 Noiembrie 2023
121 Vizualizari | 0 Comentarii


Teatrul Merlin Timișoara a obținut două premii importante la Festivalul Teatrului Țăndărică din București. Actorii păpușari ai trupei au fost recunoscuți pentru excelența lor artistică, demonstrând încă o dată calitatea producțiilor lor. La Gala Aniversară ImPuls Țăndărică – 78 de ani cu cortina ridicată, organizată de Teatrul de Animație „Țăndărică”, păpușarii timișoreni au fost distinși cu Premiul pentru construcția personajului satiric pentru interpretarea personajului "Polițistul" din spectacolul "Cine este Mary P.?", acordat actorului Marko Adzic. Acest premiu reflectă talentul, umorul și creativitatea remarcabile ale actorului în interpretarea acestui rol satiric.

„Cel mai important e să păstrezi și să trezești la viață copilul din tine. Să te joci ca un copil și să crezi cu toată ființa ta în jocul acesta”, explică Marko emoțiile care îl animă atunci când urcă pe scenă pentru a bucura publicul spectator.

Reprezentația artistică deosebită a actorilor păpușari a adus Teatrului „Merlin” un al doilea premiu, și anume Premiul pentru relația dinamică om-păpușă în spectacolul „Cine este Mary P.”. Spectacolul este regizat de Alexandru Mihaescu, cu contribuția scenografei Alina Herescu și compozitorului Cári Tibor pentru muzica originală și textele cântecelor create de Geanina Jinaru-Doboș. Echipa de creație, alături de actorii Patricia Gavril, Luana Uncruțiu, Raul Bastean, Marko Adzic, Robert Copoț, Mădălina Ghițescu Petre, Olivera Iovanovici și Diana Boboc, demonstrează o unitate remarcabilă, experiență și abilități impresionante în manipularea păpușilor și în oferirea unor spectacole de înaltă calitate.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1326 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006149 (s)