News Flash:

Iata o cale sigura catre un orgasm de vis

27 Octombrie 2016
1057 Vizualizari | 0 Comentarii
orgasm femeie2
Masturbarea in comun este un subiect delicat, dar des abordat de sexologi care incearca sa ne transmita urmatorul mesaj - este la fel de importanta ca partida de sex in sine, in termeni de placere. Expertii americani in sex abordeaza subiectul incercand sa puna accent pe unicitatea senzatiilor - orgasmul pe care ti-l oferi singur atingandu-te, nu se poate compara cu cel pe care ti-l poate oferi partenerul masturbandu-te. Sunt trairi cu totul noi care merita experimentate.
Ca sa nu mai vorbim ca un cuplu care a ajuns la acest stadiu in relatia sexuala poate spune cu adevarat ca se cunoaste (cunoasterea reala a partenerului este una dintre majorele probleme ale cuplului, iar lipsa comunicarii este vinovata).
Un fel de masturbare intre parteneri are loc in timpul preludiului si ajuta la obtinerea erectiei si la lubrifiere, dupa care se trece la penetrare, in caz obisnuit. Doar ca un barbat simte orgasmul mai repede daca este in continuare atins de partenera, decat daca are loc contactul vaginal.
Asa ca data viitoare cand va surprindeti iubitul masturbandu-se in baie, ce-ar fi sa... ii dati o mana de ajutor. Apoi sa-i aratati cum va place sa fiti atinsa, imaginea unei femei pe culmile placerii este incredibil de atatatoare pentru un barbat. Indrazniti ca sa stiti ce pierdeti!
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004969 (s)