News Flash:

TAS a respins apelul Timisoarei. Echipa lui Ionut Popa ramane cu penalizarea de 14 puncte

3 Martie 2017
875 Vizualizari | 0 Comentarii
acs poli timisoara
Penalizarea primita de ACS Poli Timisoara la inceputul acestui sezon al Ligii 1 a fost reconfirmata si de Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, iar clubul banatean a anuntat decizia TAS prin intermediul unui comunicat publicat astazi pe site-ul oficial.
Gruparea de pe Bega se adresase TAS pentru anularea unei penalizari de 8 puncte din totalul de 14, aplicata de FRF din cauza faptului ca banatenii nu indeplinisera baremul de puncte in sezonul 2015-2016.
ACS Poli a inceput sezonul cu -14 puncte si a obtinut pe teren un total de 27 de puncte (7 victorii si 6 remize), fiind in acest moment pe locul 13 in clasament, cu 13 puncte, cu 5 mai multe decat "lanterna rosie", ASA Targu Mures, care a fost de asemenea penalizata cu 9 puncte in acest sezon.
In anuntul facuta astazi, banatenii se arata insa increzatori ca echipa va reusi sa se salveze de la retrogradare in urma play-out-ului, cand punctele obtinute in sezonul regulat vor fi injumatatite.
"Din pacate, clubul nostru va ramane cu o penalizare totala de 14 puncte in acest sezon. Tribunalul Arbitral de Sport de la Lausanne a pastrat decizia FRF de a penaliza Poli cu 8 puncte din cauza neindeplinirii baremului, in stagiunea 2015/16. Motivatia principala din hotararea TAS a fost aceea ca atunci cand s-a luat decizia pe plan national de a impune realizarea unui barem de puncte, in 2014, respectiva masura nu a fost atacata. Vom reveni cu informatii in urmatoarele zile, pe aceasta tema.
In ciuda acestei vesti neplacute, Poli Timisoara va lupta in continuare pentru ramanerea in prima liga. Cele 27 de puncte facute pana acum pe teren demonstreaza capacitatea si forta echipei de a evolua pe prima scena a fotbalului romanesc!", se arata in comunicatul publicat de ACS Poli.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007630 (s)