News Flash:

SCANDAL IN TENIS, dupa ce Sarapova a fost invitata sa joace la turnee

1 Martie 2017
1061 Vizualizari | 0 Comentarii
sarapova dopaj
Rusoaica Maria Şarapova, aflată în stare de suspendare pentru dopaj, a mai primit un wild card, la turneul de la Roma, după ce a fost invitată şi la Stuttgart, şi la Madrid. Liderul ATP, britanicul Andy Murray, critică deciziile organziatorilor de tunree de a acorda wildcard-uri sportivilor care au fost depistaţi pozitiv.
Sarapova a castigat de trei ori Internationalele Italiei, in 2011, 2012 si 2015. Turneul de la Foro Italico se va desfasura intre 15 si 21 mai.
Maria Sarapova, fosta numarul 1 mondial, dar fara clasament acum, va reveni pe terenul de tenis la turneul de la Stuttgart, in 26 aprilie, prima zi dupa expirarea suspendarii primite la inceputul anului trecut pentru folosirea de substante interzise. Dupa ce a primit un wildcard la competitia germana, ea a fost invitata si la turneul de la Madrid, organizat de Ion Tiriac.
Andy Murray nu este de acord ca jucatorii prinsi ca au trisat sa priemasca invitatii, deoarece, considera el, acestia trebuie sa munceasca pentru a reveni in top.
"Cred ca ar trebui sa muncesti ca sa revii. Dar majoritatea organizatorilor de turnee face ce crede ca e mai bine pentru eveniment. Daca ei cred ca numele mari vor vinde mai multe bilete, atunci vor face asta", a declarat Murray pentru The Time.
Referindu-se direct la cazul Sarapovei si la dilema organizatorilor turneului de la Wimbledon, care inca se gandesc daca sa-i ofere o invitatie rusoaicei, Murray a spus: "Ea are oportunitatea de a-si imbunatati clasamentul pana atunci si astfel nu va avea nevoie de un wildcard. Daca nu, e decziia celor de la Wimbledon in acest caz. Sunt sigur ca se vor gandi bine la cum ar putea lumea sa priveasca aceasta problema si vor lua decizia corecta."
sursa: News.ro

maria sarapova andy murray
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004582 (s)