News Flash:

Reactia lui Mihai Stoica dupa ce s-a scris ca s-ar fi imbatat in Elvetia: "Nu am o relatie cu alcoolul, dar nu neg ca ne-am intersectat la Zurich!"

27 Februarie 2017
891 Vizualizari | 0 Comentarii
meme stoica
Oficialul Stelei Mihai Stoica nu neaga in totalitate cele relatate de ProSport, "La Zurich nu neg ca ne-am intersectat (n.red. cu alcoolul)", dar precizeaza ca evenimentele petrecute in Elvetia au fost prezentate intr-un mod exagerat.
Poate ca am defecte, probabil si ceva calitati, insa in niciun caz n-am o relatie cu alcoolul. Ne intalnim foarte rar spre deloc. La Zurich nu neg ca ne-am intersectat, doar ca ceea ce sustin unii sunt exagerari, iar plasarea lui Reghecampf Laurentiu la "locul faptei" este o minciuna.
Daca toti barbatii ar bea cat beau eu, producatorii de bauturi alcoolice ar fi in insolventa. Eu sunt cu gym-ul, cu meciurile, cu serialele...
Gigi Becali a discutat si el pe marginea acestui subiect, precizand ca Mihai Stoica a fost 'actorul principal' al escapadei, iar Laurentiu Reghecampf a avut un rol secundar.
"Stiu ce s-a intamplat acolo, am stiut imediat, a doua zi. Nu a fost implicat Reghe, a fost implicat MM. Laurentiu a stat pana la ora 2, apoi MM a stat in camera si a baut si nici nu a mai venit la meci. Daca era si Reghe implicat, era grav de tot. Da, asa este, asa s-a intamplat. MM e prietenul meu, lui ii era teama sa nu-l dau afara. Dar i-am zis ca e prietenul meu, nu-l dau afara la prima greseala. Il tin toata viata mea langa mine, dupa ce a iesit din inchisoare mi-a zis ca vrea sa stea mereu langa mine. Eram in puscarie, a venit MM m-a luat in brate, m-a imbratisat. Cum sa-l dau afara? Cum sa-l tradez eu acuma? Eu sunt un om al recunostintei si recunosc pana la final", a declarat Gigi Becali la Sport.ro.

reghecampf laurentiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006323 (s)