News Flash:

TAP Portugal continua sa-si bata joc de romani! Zeci de romani, blocati pe aeroportul din Portugalia. Cursa anulata si la Bucuresti

7 Septembrie 2017
974 Vizualizari | 0 Comentarii
Airbus A330 202 TAP Portugal AN1869988
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunta ca Ambasada Romaniei in Portugalia are in atentie situatia cetatenilor romani carora li s-a anulat un zbor, aflati pe Aeroportul din Lisabona. In acelasi timp, zeci de pasageri sunt blocati si pe Otopeni, dupa ce cursa TAP care trebuia sa decoleze de la Bucuresti la ora 07.00 in directia Lisabona a fost anulata.
Potrivit MAE, o echipa consulara a Ambasadei Romaniei la Lisabona s-a deplasat, in cursul noptii, la aeroport pentru discutii cu reprezentantii companiei aeriene si cu cetatenii romani.
Conform informatiilor obtinute pana la acest moment, unii dintre cetatenii romani urmeaza sa plece cu alte curse aeriene alternative.
"Reprezentantii companiei aeriene fac demersuri pentru organizarea unui alt zbor in cursul diminetii pentru cetatenii romani care nu au plecat cu alte curse aeriene alternative. Echipa mobila a misiunii diplomatice ramane pe aeroportul din Lisabona pana cand toti cetatenii romani urmeaza sa fie imbarcati spre Romania", se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Afacerilor Externe, remis joi dimineata MEDIAFAX.
Cursa TAP Bucuresti-Lisabona de la ora 07.00 a fost anulata. Zeci de pasageri asteapta pe Otopeni
Cursa TAP care trebuia sa decoleze de la Bucuresti la ora 07.00 in directia Lisabona a fost anulata, potrivit datelor de pe site-ului Aeroportului Henri Coanda, zeci de pasageri asteptand la aceasta ora pe aeroport.
Cursa TAP care trebuia sa decoleze de la Bucuresti la ora 07.00 in directia Lisabona a fost anulata, potrivit datelor de pe site-ului Aeroportului Henri Coanda, deoarece cursa TAP care trebuia sa plece din Lisabona in cursul noptii de miercuri spre joi a fost la randul ei anulata.
La momentul transmiterii stirii, zeci de pasageri asteapta pe aeroportul Henri Coanda. Un pasager aflat pe aeroportul din Otopeni a declarat, pentru agentia de presa MEDIAFAX, ca nu li s-au oferit niciun fel de explicatii si ca pasagerii asteapta la coada in continuare. Unii dintre ei au primit vouchere pentru mancare.
"Incredibil este ca nu exista un comunicat oficial de la TAP Portugal. Si oamenii de la coada spun ca au luat bilete la TAP ca nu e considerat lowcost, ca sa nu aiba surprize. Multi au luat bilete din decembrie-februarie. (...) Trebuie amendati grav. Ne trateaza practic ca si cum am fi o tara de mana a III-a.", a declarat, pentru MEDIAFAX, Dan Dumitrachi.
Cei 254 de pasageri care urmau sa decoleze la ora 07.00 de pe Aeroportul International "Henri Coanda" Bucuresti catre Lisabona sunt asistati de agentul de handling dupa ce TAP Portugal a anulat cursa, informeaza Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB).
"Astazi, 7 septembrie 2017, compania aeriana TAP Portugal a anulat cursa TAP 1324/1325 Lisabona – Bucuresti – Lisabona. Cei 254 de pasageri care urmau sa decoleze la ora 07.00 de pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti catre Lisabona sunt asistati de agentul de handling care deserveste compania aeriana si de personal al aeroportului Henri Coanda", se arata intr-un comunicat de presa al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, remis joi dimineata MEDIAFAX.
Intre timp, unii dintre pasagerii care asteptau pe Aeroportul "Henri Coanda", dupa ce avionul apartinand TAP Portugal cu care trebuiau sa ajunga la Lisabona nu a mai plecat in cursul noptii din capitala Portugaliei, au fost redirectionati pe rute alternative, cu escale.
La momentul transmiterii stirii, in continuare zeci de oameni asteapta pe aeroportul Henri Coanda. Un pasager aflat pe aeroport a declarat, pentru agentia de presa MEDIAFAX, ca nu li s-au oferit niciun fel de explicatii. Unii dintre ei au primit vouchere pentru mancare.
 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006739 (s)