News Flash:

Tanar de 20 de ani gasit spanzurat de gardul de la Park Place

9 August 2015
1018 Vizualizari | 0 Comentarii
stire1
Descoperire șocantă, sâmbătă seara, pe strada Victor Babeș din Timișoara, în apropierea Casei Muhle și a discotecii Park Place. Un tânăr de 20 de ani a fost găsit mort, spânzurat de un gard.

Tânărul, cunoscut polițiștilor ca fiind un om al străzii, a fost găsit de trecători, pe jumătate dezbrăcat, spânzurat de gardul care înconjoară parcul din apropierea Căminelor MV și discoteca Park Place. Cei care l-au descoperit au sunat imediat la 112, iar la fața locului a sosit de urgență o ambulanță, însă medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a salva viața tânărului.

Gestul lui este cu atât mai șocant cu cât, probabil, va rămâne neexplicat, tânărul nelăsând un bilet prin care să motiveze gestul său. Oamenii legii l-au putut identifica, deoarece bărbatul este un om al străzii cu care au mai avut de-a face și care se afla deja în baza lor de date.

La fața locului au sosit și medicii legiști care au efectuat primele cercetări și vor stabili circumstanțele morții tânărului. Pe timpul cercetărilor circulația pietonală în zonă a fost blocată.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005618 (s)