News Flash:

DISPARITIA zborului MH370: Franta mobilizeaza noi mijloace in cadrul cautarilor in zona Insulei Reunion

7 August 2015
1039 Vizualizari | 0 Comentarii
Malaysia Airlines
Franta mobilizeaza noi mijloace cu scopul de a continua cautarile in zona Insulei Réunion, unde a fost descoperita o bucata de aripa de avion care apartine, probabil, Boeingului 777 al Malaysia Airlines care efectua zborul MH370, disparut in martie 2014, a anuntat Guvernul, relateaza Reuters online.
Justitia franceza anunta miercuri ca are "dovezi foarte puternice" potrivit carora fragmentul de aripa gasit saptamana trecuta in partea de est a insulei provine de la avionul care efectua zborul MH370, fara sa fie la fel de categorica precum autoritatile malaysiene.
Autoritatile malaysiene anuntau joi ca au fost gasite noi fragmente, ceea ce Franta nu a putut confirma.
In contextul in care cautarile urmeaza sa fie extinse in zona, secretarul de stat pentru Transporturi Alain Vidalies si ministrul pentru Teritoriile de peste mari George Pau-Langevin au anuntat joi ca noi aparate si oameni urmeaza sa fie afectate acestor operatiuni.
"Pentru a raspunde nevoilor anchetei, s-a decis sa se mobilizeze mijloace aeriene si maritime suplimentare, cu scopul de a detecta eventuala prezenta a unor noi fragmente in largul Insulei Réunion", au anuntat ei, citati intr-un comunicat comun.
Un avion militar urma sa survoleze zona incepand de vineri, iar Brigada Jandarmeriei pentru Transport Aerian urma sa inceapa sa efectueze misiuni de "patrulare pe jos, misiuni de cercetare cu elicoptere si ale Brigazii Nautice", au adaugat ei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1857 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006162 (s)