News Flash:

Suma incredibila pe care o va primi lunar Razvan Rat, la ACS Poli Timisoara

1 Aprilie 2018
943 Vizualizari | 0 Comentarii
rat timisoara

Fundasul de 36 de ani s-a antrenat alaturi de dinamovisti de la începutul lui martie si parea ca ros-albii vor da o lovitura de imagine prin transferul celui care are a bifat 113 meciuri pentru echipa nationala si a înscris de doua ori.
Razvan Rat a îmbracat echipamentul lui Dinamo de la începutul luni si ar fi fost de acord sa joace pentru ros-albi pâna la finalul sezonului. Dar, dupa mai multe runde de discutii nu s-a ajung la o întelegere si fundasul a ales sa semneze cu ACS Poli Timisoara. Mutarea s-a oficializat recent si a fost una surprinzatoare.
"Cei de la Timisoara au avut o dorinta foarte mare de a ma aduce si asta a facut diferenta. Când te simti dorit e foarte important. Am avut discutii si cu Dinamo, dar, haideti, sa zicem ca nu am ajuns la un numitor comun", a spus jucatorul lasând de înteles ca nu a fost dorit de catre trupa "câinilor".
De fapt, lui Rat i s-a propus un contract de 4.000 de euro lunar plus bonusuri, pâna la finalul sezonului, si fotbalistul a refuzat. Imediat, pe fir au intrat cei de la ACS Poli Timisoara si contractul s-a semnat rapid: Rat va lua în jur de 30.000 de euro pentru cele trei luni ale acordului, adica undeva la 10.000 de euro lunar, socotind si anumite prime de performanta.
Razvan Rat a câstigat 20 de trofee în cariera, printre care Cupa UEFA alaturi de Sahtior Donetk, el triumfând si la Rapid, acolo unde a câstigat titlul sau Cupa. Aparatorul de 36 de ani a debutat într-un amical pentru timisoreni si e asteptat sa joace în premiera într-un meci oficial în fata celor de la Sepsi.
"Pe pozitia respectiva, din pacate, îl avem pe Olteanu. Nu cred ca Rat îsi permitea sa fie rezerva în multe momente. Am fi dereglat tot mecanismul daca îl scoteam din echipa pe Olteanu, asta pentru ca el ocupa aceasta pozitie de U21", a fost explicatia oficiala a dinamovistilor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006499 (s)