News Flash:

Cum explica Halep infrangerea de la Miami

25 Martie 2018
1057 Vizualizari | 0 Comentarii
simo

Eliminata de Agnieszka Radwanska in turul al treilea de la Miami (6-3, 3-6, 6-2), Simona Halep a pus infrangerea in fata polonezei pe seama multelor greseli nefortate pe care le-a comis de-a lungul unui meci pe care l-a inceput perfect, dar pe care l-a scapat din mani in seturile al doilea si al treilea.
"Am jucat destul de bine in primul set, dar apoi am scazut nivelul. Sunt un pic obosita. Poate ca nu sunt suficient de pregatita pentru a juca la nivelul acesta. Nu a adus nimic nou. A jucat la fel cum joaca mereu, scoate mingile si nu prea greseste. Eu am gresit mult. Am jucat prea pe centru. Ea a avut posibilitatea sa faca cam ce a vrut. Meciul puteam sa il castig daca nu jucam slab. Merg inainte", a declarat Simona, pentru Digi Sport, la finalul unui meci in care a facut 44 de erori nefortate si a lovit de 31 de ori castigator.

Pauza, apoi Fed Cup si Stuttgart

La finalul unui sezon de hard outdoor in care a obtinut 19 victorii, a jucat finala de la Australian Open si semifinala de la Indian Wells, Simona va lua o pauza de o luna de zile, urmand sa revina pe teren la Cluj, intre 21-22 aprilie, in partida de Fed Cup cu Elvetia. Apoi, pentru liderul mondial va da startul aventurii pe zgura la Stuttgart (23-29 aprilie), competitia din Germania la care in 2018 s-a oprit in semifinale: "Vor urma antrenamente si incerc sa muncesc mai mult. Am fost accidentata si nu prea am putut sa fac ce trebuie. Fizic, sunt sanatoasa, cat se poate. Va trebui sa ma odihnesc un pic si dupa aceea sa o iau de la capat. E obiectivul meu sa joc in Fed Cup si sa castig meciurile", a mai declarat Halep.
 


castigator
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004773 (s)