News Flash:

Strudel cu branza de vaci si cirese

4 Septembrie 2017
894 Vizualizari | 0 Comentarii
strudel cu branza de vaci si cirese
Ingrediente:

Pentru aluat:
20 foi aluat de patiserie

Pentru umplutura:
400 gr branza de vaci semi-degresata
100 gr zahar pudra
300 gr cirese

Alte ingrediente:
200 gr iaurt grecesc
100 ml lapte
2 oua
3 linguri de ulei de gatit
5 linguri de migdale tocate mai mare
4 linguri de zahar pudra

Mod de preparare:

Umplutura:
1. Scurge ciresele din compot sau pune-le la dezghetat (daca le-ai luat din supermarket).
2. Amesteca branza de vaci cu zaharul pudra.

Alte ingrediente:
3. Mixeaza ouale cu iaurtul si laptele. Omogenizeaza.
4. 5. Tapeteaza o tava cu hartie de copt.
5. Pune doua foi de aluat in tava si unge-le cu putin ulei.
6. Acopera-le cu 2-3 linguri de umplutura, apoi presara cirese din loc in loc.
7. Ruleaza foile sau strange-le foarte bine, ca si cum le-ai mototoli. Procedeaza asa pana la final. Pune fiecare "rulada" in tava pregatita anterior.

"Asamblare":
8. Unge ruladele cu mixul cu ou, iaurt si lapte.
9. Presara migdalele tocate peste rulade.
10. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius. Strudelele sunt gata cand au prins o culoare rumena.
Serveste-le cu zahar pudra.

iaurt grecesc migdale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005779 (s)