News Flash:

Simptome ascunse ale cancerului de piele

20 August 2017
1174 Vizualizari | 0 Comentarii
alunita
Este usor sa observi pe piele alunita care si-a schimbat culoarea si dimensiunea, o leziune sau o eruptie cutanata. Insa, multe dintre simptomele cancerului de piele nu sunt vizibile pe tegument. Uneori pot aparea exceptii, iar simptomele sa nu iti indice nimic. 



In cazul melanomului avansat, simptomele includ durere, cefalee si alte simptome care nu sunt observate pe piele. Iata care sunt semnele ascunse care ar putea indica faptul ca ai putea suferi de cancer de piele.



Umflaturi sub piele

Nu poti vedea umflaturile, dar le poti simti. Acestea se pot dezvolta in zone, precum bust, axila sau gat. Nodulii pot fi considerati un simptom al cancerului de piele cand s-au raspandit in ganglionii limfatici. 


Dureri abdominale

Pe langa nodulii de sub tegument, cancerul de piele poate afecta si ficatul. Daca acest lucru se intampla, te vei confrunta cu dureri abdominale, care pot fi destul de dureroase. 


Probleme respiratorii

Si plamanii pot fi afectati de melanom. Atunci te confrunti cu respiratie ingreunata sau tuse. Acesta este un simptom despre care trebuie sa stii, pentru ca multi oameni aleg sa-l ignore, zicand ca nu este nimic grav.


Durere articulara

Melanomul poate provoca durerea de oase. In acest caz, poti suferi de artrita sau dureri articulare.



Vedere incetosata

Melanocitele, care sunt celulele producatoare de pigmenti, se gasesc in piele, in ochi si in alte parti ale corpului. In cazuri rare, in aceste locuri se produce cancerul de piele. Daca dezvolti melanom in interiorul si in jurul celulelor din ochi, atunci vederea incetosata poate fi primul simptom.


Crampe abdominale

De asemenea, cancerul de piele poate afecta si intestinul, care contine si el melanocite. Prin urmare, poate gazui melanomul ascuns. Poate provoca simptome, precum diaree, constipatie, crampe si dureri in zona intestinala. Acesta este unul dintre simptomele ascunse ale cancerului de piele.

piele alunita eruptie cutanata tegument dureri abdominale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007639 (s)