News Flash:

VIDEO - Cel mai bun pont pentru un sarut perfect

20 August 2017
1101 Vizualizari | 0 Comentarii
saruta bine
Senzual, fin sau apasat, sarutul ocupa un loc foarte important in economia unei relatii de dragoste. De multe ori, felul in care percepem primul sarut cu un nou partener influenteaza modul in care va evolua relatia. In acest articol vei afla de la Alex Allman, un cunoscut sexolog din SUA, tainele unui sarut perfect

Allman este autorul unei carti despre placerea sexuala, "Sex revolutionar", iar prin video-urile postate pe canalul sau de Youtube si prin prelegerile pe care le tine la evenimentele unde e invitat le vorbeste oamenilor despre intimitate, relatii sanatoase si sexualitate. 

Intr-unul din video-uri (vezi mai jos), mai multi barbati si femei explica ce inteleg printr-un sarut prost. Concluziile: un sarut nu e o lupta intre danturi, muscaturile isi au rostul lor si uneori scenariile din minte mai mult incurca. 

Dupa nici trei minute de discutii cu femeile si barbatii pe care i-a rugat sa spuna ce inteleg printr-un sarut perfect, sexologul Alex Allman concluzioneaza: ar fi bine ca partenerii sa nu incerce sa puna in aplicare scenariile pe care le au in minte despre cum ar trebui sa fie un sarut. 

„Nu incerca prea mult sa-ti impresionezi partenera cu tehnicile tale de sarut. Nu fa ce crezi ca ar trebui sa faci, ci asculta ce zic buzele. Fii acolo, nu in mintea ta gandindu-te cum ar trebui sa fie un sarut", considera Allman. Sexologul Alex Allman studiaza sexualitatea de peste 20 de ani, iar prin sfaturile din studiile si prelegerile sale publice a ajutat mii de cupluri sa aiba relatii sanatoase si sa pastreze vie dragostea. 

sursa: adevarul.ro

Galerie Video


sarutul primul sarut alex allman sarut perfect
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006748 (s)