strudel cu branza de vaci si cirese
Ingrediente:Pentru aluat:20 foi aluat de patiseriePentru umplutura:400 gr branza de vaci semi-degresata100 gr zahar pudra300 gr cireseAlte ingrediente:200 gr iaurt grecesc100 ml lapte2 oua3 linguri de ulei de gatit5 linguri de migdale tocate mai mare4 linguri de zahar pudraMod de preparare:Umplutura:1. Scurge ciresele din compot sau pune-le la dezghetat (daca le-ai luat din supermarket).2. Amesteca branza de vaci cu zaharul pudra.Alte ingrediente:3. Mixeaza ouale cu iaurtul si laptele. Omogenizeaza.4. 5. Tapeteaza o tava cu hartie de copt.5. Pune doua foi de aluat in tava si unge-le cu putin ulei.6. Acopera-le cu 2-3 linguri de umplutura, apoi presara cirese din loc in loc.7. Ruleaza foile sau strange-le foarte bine, ca si cum le-ai mototoli. Procedeaza asa pana la final. Pune fiecare "rulada" in tava pregatita anterior."Asamblare":8. Unge ruladele cu mixul cu ou, iaurt si lapte.9. Presara migdalele tocate peste rulade.10. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius. Strudelele sunt gata cand au prins o culoare rumena.Serveste-le cu zahar pudra.
iaurt grecesc
migdale
Comentarii (0)