News Flash:

Strecoara fard de ochi intr-o oja transparenta si vezi ce se intampla! Trebuie sa incerci si tu trucul acesta

5 Mai 2018
920 Vizualizari | 0 Comentarii
oja

Femeile cunosc mai multe trucuri pentru infrumusetare. Mai jos vei gasi unul dintre cele mai eficiente trucuri care te va ajuta sa scapi de o problema pe care multe femei o au. Pune fard de ochi in oja transparenta si vei obtine rezultate uimitoare. Iata ce se va intampla daca vei face acest lucru.

Daca nu ai timp sa mergi mereu la salon pentru a-ti face manichiura, nu inseamna ca nu poti avea unghii frumoase. Si, daca nu vrei sa iti cumperi de fiecare data oja, sau daca te-ai plictisit de oja de acasa si vrEi ceva nou, atunci trucul de mai jos te va ajuta cu siguranta.
Pune putin fard de ochi in oja transparenta. Il poti pune direct in sticluta cu lacul pentru unghii sau le poti amesteca pe o suprafata de sticla. Dupa ce vor fi amestecate, poti aplica pe unghii oja obtinuta. Este un truc simplu, ieftin si eficient pe care il vei incerca mereu. Astfel vei putea obtine o oja cu o noua culoare de fiecare data cand iti doresti o schimbare.

Asa ca, daca nu ai timp sa mergi la salon, poti fara probleme sa iti faci singura manichiura. Si, pentru o culoare inedita a ojei, ai putea incerca sa pui in lacul de unghii putin fard de ochi. Astfel nu trebuie sa te mai gandesti sa iti cumperi oja noua de fiecare data cand iti doresti o schimbare.
Incearca si tu acest truc si vei fi multumita de rezultate. Il vei folosi mereu dupa aceea, de fiecare data cand iti vei face manichiura.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006695 (s)