News Flash:

Cele mai norocoase zodii ale lunii mai

4 Mai 2018
862 Vizualizari | 0 Comentarii
zodii norocoase mai

Zodii norocoase – In luna mai, putem vorbi despre noroc, mai ales atunci cand vine vorba despre anumite zodii. Se pare ca, inca de la inceputul lunii, acestor zodii le va prii norocul si se vor bucura de experiente, pe care nu le-au mai trait de ceva timp.


Zodii norocoase – Sa vedem despre cine este vorba!
Zodii norocoase – Taur

In luna mai, taurul isi seteaza propriile strategii, pentru a-si atinge obiectivele fara vreun ajutor. In cazul tau, norocul consta in timpul liber si portofelul plin. Cum vine asta? In ultimul timp ai muncit foarte mult, iar acum apar roadele, in acelasi timp, nu va fi atat de mult de munca la serviciu, asa ca luna mai va fi asemeni unei perioade de relaxare bine meritata.

Zodii norocoase – Leu
Cum acesti nativi parca au invatat din greselile trecutului si situatia se schimba. Dumnezeu parca le pune mana in cap si totul merge struna. La capitolul dragoste, leii o vor duce excelent si se vor simti extrem de rasfatati. Nu este exclus nici sa se imbogateasca sau sa gaseasca un loc de munca mai bun.

Zodii norocoase – Sagetator
In mai,interesul tau se va axa pe emotii. Pentru a nu intampina dificultati in atingerea obiectivelor tale,accepta ajutorul celor din jur. Acesta este momentul potrivit pentru a-ti pune in practica planurile. Sagetatorii care sunt in cautarea unui nou loc de munca vor avea succes in aceasta luna.

Afla si ce spune Horoscopul primaverii despre fiecare zodie in parte!

Secretele.com


zodii norocoase luna mai
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004757 (s)