News Flash:

Expozitie de bonsai, expo sanatate si teatru de copii, pe agenda de week-end a IULIUS MALL

3 Mai 2018
1036 Vizualizari | 0 Comentarii
expo

Iulius Mall îi aşteaptă în acest final de săptămână pe toţi cei care doresc să admire o expoziţie inedită de bonsai. În plus, la mall va avea loc un târg cu produse naturale benefice pentru sănătate, iar cei mici sunt invitaţi la teatru de păpuşi.

 

Dacă iubiţi plantele decorative şi vreţi să aflaţi toate secretele îngrijirii bonsailor, sunteţi invitaţi la Iulius Mall. Aici, în perioada 4 – 6 mai 2018, va avea loc cea de-a doua ediţie a evenimentului „Zen Bonsai”. Expoziţia inedită, de la parterul mall-ului, zona Pizza Hut, reuneşte pasionaţi din Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Bucureşti, Lugoj şi Timişoara şi peste 30 de exemplare de bonsai. Pe parcursul expoziţiei, organizatorii vor oferi în fiecare zi, de la ora 16.00, ateliere demonstrative, unde cei interesaţi vor primi informaţii utile despre recoltare şi plantare/replantare, cum se ţine un bonsai în viaţă şi despre formarea şi legarea unui pomişor aflat la început de drum.

 

Tot în acest week-end, expozanţii de la târgul Expo Sănătate îi vor întâmpina pe clienţii Iulius Mall cu o gamă variată de produse cu numeroase beneficii pentru un organism tonifiat. Târgul va avea loc la parterul mall-ului, loc unde cei interesaţi vor găsi de la siropuri, esenţe din plante medicinale, produse apicole, din lavandă sau aloe vera, uleiuri presate, condimente, terapii alternative, până la creme şi geluri de întreţinere, săpunuri naturale, încălţăminte medicală, cristaloterapie, accesorii pentru masaj şi bijuterii antialergice.

 

Duminică este timpul pentru o nouă întâlnire a copiilor cu teatrul de păpuşi. De la ora 12.00, în food court, marionetele vor istorisi povestea „Pădurea Fermecată”.

 

 

Galerie Foto

teatru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3307 (s) | 32 queries | Mysql time :0.208557 (s)