News Flash:

Parcare cu taxa, in curtea RATT

23 Iulie 2014
1198 Vizualizari | 0 Comentarii
Reprezentantii Primariei Timisoara au anuntat deschiderea unei noi parcari, care va functiona incepand de miercuri, in curtea RATT. Soferii vor avea la dispozitie acolo, in apropierea Pietei Badea Cartan, 26 de locuri. Tariful perceput conducatorilor auto dornici sa isi lase masinile in noua parcare va fi de 2 lei pe ora.
Noua parcare cu taxa va functiona, incepand de miercuri, 23 iulie, in curtea de la sediul Regiei Autonome de Transport Timisoara, de pe bulevardul Take Ionescu, a anuntat primarul Nicolae Robu.
„Am bucuria sa anunt darea in folosinta a unei noi parcari, pe Bulevardul Take Ionescu, in apropierea Pietei Badea Cartan, la RATT. Era un loc cam in paragina acolo si am cerut RATT sa amenajeze o parcare, constatand ca e foarte mare criza de locuri de parcare in zona Badea Cartan. Va fi o parcare cu taxa, cu bariera. Spatiul este supravegheat video, masinile vor fi in siguranta acolo. Tariful va fi de 2 lei pe ora. Este in curtea RATT, intrarea este din strada. A fost amenajata de RATT, sunt 26 de locuri de parcare, cu doua locuri pentru persoanele cu handicap. Nu e mult, dar daca nu le aveam, ar fi insemnat ca 26 de masini sa fi stat insiruite in zona si asa foarte aglomerata a Pietei Badea Cartan. Banii raman la RATT”, a declarat, marti, Robu.
Parcarea de la RATT va functiona intre orele 6.00-23.00. Tion.ro

ratt nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 22 queries | Mysql time :0.035732 (s)