News Flash:

Horoscopul lunii mai 2017 – Taurii isi depasesc limitele

18 Aprilie 2017
1143 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic2
Berbec Luna aceasta trebuie sa acorzi atentie sporita atat planului profesional, cat si celui personal. Din punct de vedere profesional vei face progrese, iar familia te va sprijini sa duci la bun sfarsit tot ce ti-ai propus. Daca te afli intr-o relatie poti afla cat de curand ca un nou membru isi va face aparitia in familia ta. 

Taur Iti doreai de foarte mult timp sa iti depasesti limitele si sa pornesti in noi aventuri, iar acum este momentul potrivit sa faci asta. Ai un magnetism mai puternic ca oricand, vei avea multi pretendenti luna aceasta si este foarte probabil sa te indragostesti pana peste cap. Financiar stai bine, vei avea proiecte noi, iar banii pe care ii vei castiga, ii vei investi. 
Gemeni Cariera va fi in mai preocuparea ta de baza, caci e momentul oportun sa avansezi. Iti poti atinge obiectivele cu ambitie, determinare si multa munca. Acum este momentul tau sa stralucesti si sa ai succes si de ce nu, sa demarezi proiecte noi. Pe plan sentimental lucrurile nu stau foarte bine, dar se vor aseza spre sfarsitul lunii.
Rac
Luna aceasta este foarte posibil sa iti schimbi domiciliul, iar in ceea ce priveste domeniul profesional sa fii pusa in postura de a face noi alegeri, insa cantareste bine situatia inainte de a lua o decizie. Te vei implica in activitati sociale, vei cunoaste oameni noi si oportunitatile nu vor intarzia sa apara. Iubirea te urmareste si iti vei gasi cat mai curand perechea, daca nu ai deja una.
Leu
In aceasta perioada va trebui sa fii foarte atenta la deciziile pe care le iei pentru ca pot avea consecinte de lunga durata. Exista posibilitatea sa apara probleme in cuplu daca vei da dovada de nesiguranta si gelozie, iar partenerul s-ar putea sa isi doreasca sa luati o pauza. Nu actiona la primul impuls, ai rabdare si incredere ca lucrurile se vor aseza.
Fecioara
Ai ocazia sa solutionezi o problema profesionala in mod favorabil, daca dai dovada de prudenta si intelepciune.  Cooperarea este cuvantul cheie daca vrei sa reusesti sa obtii tot ce ti-ai propus. Planul financiar este bine aspectat. Inceputul lunii iti rezerva cateva calatorii in care vei imbina utilul cu placutul. Sentimental stai bine, daca te afli intr-o relatie este foarte posibil ca in curand sa iti ceara mana.
Balanta
Succesul tau depinde acum de felul in care vei reusi sa gestionezi planul profesional si cel sentimental. Luna mai vine cu multe tentatii si propuneri din partea partenerilor de sex opus. Daca nu te afli intr-o relatie, unul dintre colegii de munca iti va atrage atentia, iar daca esti cu cineva, evita pe cat posibil certurile ca sa nu ajungeti la o despartire.
Scorpion
Munca in echipa te va ajuta la locul de munca, iar colegii tai vor fi destul de bucurosi sa te ajute. Lasa-te purtata de val si increde-te in ceea ce simti. Fii flexibila in aceasta perioada si nu te teme sa incerci lucruri noi. Iti vei largi cercul de prieteni si vei simti ca orice ti s-ar putea intampla, nu te va putea dobori, caci ti-ai gasit forta interioara.
Sagetator
Te gandesti serios sa iti schimbi locul de munca si sa iti urmezi vocatia, caci nu mai esti dispusa sa faci compromisuri de niciun fel. Esti increzatoare in fortele proprii si nu te temi de nimic, nici macar de esec. Esti dispusa sa o iei de la capat pana reusesti. Cand si unde nici nu te astepti, vei intalni o persoana de sex opus care iti va starni interesul.
Capricorn
Discutiile si certurile cu familia si persoanele apropiate din aceasta luna te vor face sa iti pierzi concentrarea la munca. Incearca sa te detasezi de tot ceea ce nu iti este benefic si sa cauti solutii. La jumatatea lunii lucrurile se vor schimba in bine, dar pana atunci pastreaza-ti energia, fa lucruri care te relaxeaza si invata sa observi miracolele din viata ta.
Varsator
Daca te-ar intreba cineva cum te simti in aceasta perioada, ai raspunde probabil ca este cea mai buna din ultimul timp. Luna aceasta vei avea parte de evenimente de o importanta majora in viata ta, precum o nunta sau aparitia unui copil. Fericirea si armonia se vor reflecta in fiecare aspect al vietii tale.
Pesti
Din punct de vedere profesional, lucrurile nu stau chiar atat de roz. Poti insa sa visezi la planuri si obiective noi, dar sa mai ai putina rabdare pana sa le poti pune in aplicare. E o perioada buna pentru a asimilia informatii, asa ca te-ai putea inscrie la cursurile la care visai demult. Pe plan sentimental, luna mai este blanda cu tine si are grija de relatia ta, insa nu te culca pe o ureche, fii oricum implicata.
clickpentrufemei.ro

berbec taur gemeni rac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006157 (s)