News Flash:

POVESTE SOCANTA: „Am agatat un baiat, am facut AMOR cu el, iar dimineata a cazut cerul pe mine”. Fata a avut parte de socul vietii

18 Aprilie 2017
1748 Vizualizari | 0 Comentarii
prostituata

Psihologul Jaqueline a acceptat sa stea de vorba si sa ofere sfaturi in legatura cu cele mai intime probleme, gasind rezolvare pentru fiecare.

Draga Jacqueline,

Ma numesc Giulia, am 28 de ani si sunt din Bucuresti. Sa va povestesc prin ce patanie am trecut in noaptea de Revelion. Am fost cu prietenele in club, pt ca m-am despartit de iubit acum cateva luni. Am fost doar noi, ca fetele, stii tu. Am baut, poate mai mult decat trebuia, si am agatat un baiat foarte, foarte dragut. Inalt, fain, brunet, exact cum imi place mie. Nu a durat mult si am ajuns la mine acasa, am facut sex si a fost senzational. Chiar aveam nevoie de o noapte ca asta!

Dar a doua zi, am avut parte de socul vietii mele. Tipul mi-a spus ca el, de fapt, este homosexual si ca are o relatie de 7 ani cu un alt tip. Asta nu-i nimic! Mi-a zis ca si-a dat seama ca ii plac, de fapt, femeile, ca s-a indragostit de mine, ca ma iubeste si ca vrea sa isi paraseasca iubitul. Chiar nu stiu ce sa fac? Pentru mine, sincer, a fost doar o noapte de distractie. Am incercat sa ii spun asta, dar nu m-a inteles.

Cum ar trebui sa il iau, ce ar trebui sa ii spun, ca sa il conving. Saracul, e foarte bulversat si e o situatie foarte delicata. Mi-e frica sa nu faca vreo prostie, sa nu se sinucida, Doamne fereste. Ce ma sfatuiesti?

Buna, Giulia. Haide sa o luam intr-o cronologie inversa cu doleantele din scrisoarea ta. In primul rand, statistic vorbind, rata sinuciderilor din dragoste este mai mare la homosexuali, insa nu din cauza unei deceptii cu o femeie, ci ….cu un BARBAT. Deci, vreau din start sa excludem varianta ca s-ar putea sinucide din cauza ta.

Poti sta chiar foarte relaxata din acest punct de vedere, pentru ca nu este cazul sa se ajunga atat de departe. Se poate sa fie bulversat de situatie, mai ales ca vorbim despre un homosexual care si-a inselat partenerul cu…o femeie. Din pacate, am auzit o gramada de cazuri in care, aceasta bulversare s-a dovedit a se termina cu un menage a trois. Unde femeia implicata a acceptat sa faca sex cu partenerii homosexuali. Pentru ea a fost o experienta inedita, iar ei au vrut sa-si demonstreze, reciproc, ca nicio femeie nu este mai presus de trairile dintre ei. Nu pot sa cred ca, dupa o relatie de 7 ani cu un tip si o singura noapte cu o femeie, un homosexual se poate afla in dificultatea de a-si recunoaste adevarata orientare sexuala.

Tind sa cred ca tu ai fost refresh-ul de care el avea nevoie si, cel mai probabil, i-ai dat oarecum viata peste cap. Nici nu se pune vorba de indragostit, dupa o noapte de sex, si mai ales in circumstantele relatate de tine. Cel mai bine este sa stai de vorba cu el, sa-l cunosti mai bine, sa vezi ce l-a determinat sa devina homosexual si sa aflii daca nu cumva tu ai fost prima femeie din viata lui caci atunci lucrurile stau putin mai diferit. Astept vesti de la tine. Te imbratisez.

Citeste tot articolul – > cancan.ro


psihologul jaqueline draga jacqueline
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006285 (s)