News Flash:

Steaua castiga chinuit in fata Timisoarei si revine pe primul loc in Liga 1

18 Decembrie 2016
902 Vizualizari | 0 Comentarii
steaua city
Steaua Bucuresti a învins-o cu emotii pe ACS Poli Timisoara cu scorul de 1-0 (1-0), sâmbata seara, pe Arena Nationala din Bucuresti, într-un meci din etapa a 21-a a Ligii I de fotbal, ultima din 2016. 
Soarta meciului a fost decisa de golul splendid marcat de Adrian Popa (33), care a sutat din drop la centrarea lui William De Amorim. 
Oaspetii au dominat ultima parte a meciului si au cautat egalarea, ratând mari ocazii de gol prin Octavian Draghici (68), Alin Seroni (81). Banatenii au marcat în minutul 74, când Cristian Barbut a deviat în plasa sutul lui Andrei Artean, dar golul a fost anulat pentru o presupusa pozitie de ofsaid. 
Steaua a încheiat meciul în zece oameni, dupa ce Alexandru Bourceanu a fost eliminat (90+3) pentru o intrare brutala prin alunecare la George Alexandru Neagu, care a parasit terenul cu o contuzie puternica la tibie. 
Steaua a revenit pe primul loc în clasament dupa acest succes. "Ros-albastrii" se impusesera cu 1-0 si în tur. 
Steaua venea dupa trei esecuri în toate competitiile, 1-2 cu Villarreal (Europa League), 0-1 cu Astra (Liga I) si 4-5 la loviturile de departajare cu CS Mioveni (Cupa României). 
Tot s~,b`t`, FC Voluntari a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 2-1 (0-1), pe teren propriu. Oaspetii au deschis scorul prin Cristian Bud (13), dar ilfovenii au reusit sa întoarca scorul pe finalul meciului. Laurentiu Marinescu a egalat (86), dintr-un penalty acordat la un duel între Daniel Novac (FC Voluntari) si Tiago Lopes (CFR), iar fundasul Hrvoje Spahija (90+3) a adus victoria gazdelor la ultimul atac, dintr-o pozitie suspecta de ofsaid. 
FC Voluntari a obtinut prima sa victorie din ultimele cinci etape, dupa un egal si trei esecuri. CFR nu a mai câstigat de trei etape (un egal, doua esecuri). 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1291 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005244 (s)