News Flash:

DELIA, GEST EMOTIONANT pentru copiii bolnavi de cancer, inainte de Paste

14 Aprilie 2017
1006 Vizualizari | 0 Comentarii
delia spital
Pe Delia si Codin Maticiuc ii leaga o prietenie veche, dar si dorinta de a ajuta cat mai mult posibil persoanele care au parte de o viata extrem de dificila.

Printre acestea se numara si copilasii care duc o lupta cumplita cu cancerul, internati la Spitalul Fundeni, carora Delia, alaturi de Codin, le-au adus lacrimi de emotie pe chip dupa ce au mers sa-i viziteze si sa petreaca alaturi de ei o zi. De altfel, Codin Maticiuc a mai facut in trecut o multime de gesturi umanitare si se ocupa de ani buni de copilasii din orfelinatele pentru care s-a luptat constant sa obtina banii necesari ingrijirii micutilor.
Codin a postat o fotografie emotionanta pe contul lui de Instagram, alaturi de mesajul: "Cu Delia si ingerii mei in vizita la copiii bolnavi de cancer de la Fundeni". Comentariile de sustinere au inceput sa apara imediat: "Felicitari, voua, pentru ca le puneti zambete pe chip unor ingeri care ar trebui sa fie mereu sanatosi si fericiti!", "Va respect si apreciez din toata inima pe toti cei care faceti treburi de genul asta. Mie imi e foarte greu, plec de acolo terminata, mi-e rau fizic", "Doamne ajuta-va!Toata stima si tot respectul! Nu trebuie sa uitam de oamenii in suferinta, mai ales in aceste zile dinaintea Sarbatorilor Pascale!".

delia codin maticiuc spitalul fundeni codin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1329 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008008 (s)