News Flash:

Sotia barbatului strivit de container in supermarketul din Craiova, distrusa de durere. "Cum este posibil sa intre in supermarket si sa mori!!!"

29 Decembrie 2017
868 Vizualizari | 0 Comentarii
sotie

Sotia barbatului care si-a gasit sfarsitul ieri intr-un supermarket din Craiova este distrusa de durere. Femeia nu stie cum poate sa traiasca de acum fara sotul ei.

Raul Ciobanu se afla in magazin la cumparaturi impreuna cu sotia, iar in momentul in care a ajuns la raionul de electrocasnice i-a cazut in cap de la cinci metri inaltime un container plin cu marfa.

Barbatul de 52 de ani a fost transportat la spital in stare grava, iar dupa cateva ore a intrat in stop cardio-respirator si a decedat. 

„Mi-au omorat soarele. Cum este posibil sa intri in magazine si sa mori? Ce ma fac? Nu stiu sa triesc fara el“, a afirmat Corina Ciobanu, sotia lui Raul Ciobanu, pentru Adevarul.

Din primele verificari se pare ca tragedia de la  hipermarketul din Craiova a fost provocata de un angajat care lucra pe un motostivuitor si care nu a manevrat corect utilajul, iar containerul a cazut peste clientul in varsta de 52 de ani.

Citeste si: Cvadruplu asasinat in ziua de Craciun! O familie intreaga a fost gasita legata si decapitata in beciul casei

Raul Ciobanu lucra de 9 ani in Germania, iar pe data de 21 decembrie a venit in tara sa petreaca sarbatorile alaturi de sotie. Barbatul s-a casatorit anul trecut cu Corina, iar impreuna traiau o frumoasa poveste de dragoste.  

„Lui ii placeau foarte mult electronicele si a ramas sa se uite sa vada ce ii place. Eu m-am dus la raionul de paste, insa dupa cateva minute l-am sunat si nu mi-a raspuns. Am crezut ca avea telefonul pe silentios, insa cand am ajuns la el era intins pe jos. A cazut un palet peste el. Nu era in zona nicio o bara de protectie. Daca ar fi fost, el nu trecea pe acolo“, a mai povestit Corina Ciobanu, pentru Adevarul. 


raul ciobanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005170 (s)