News Flash:

Tragedie cumplita! Doi tineri care urmau sa se casatoreasca anul viitor au ars de vii intr-un incendiu cumplit, in Bihor

28 Decembrie 2017
983 Vizualizari | 0 Comentarii
destine frante

Doi tineri bihoreni au murit intr-un eveniment tragic petrecut in localitatea Draganesti din judetul Bihor. 
Tineri si cu tot viitorul in fata, Madalina si Marius au sfarsit crunt in urma unui incendiu provocat de un cos de fum deteriorat. Cei doi locuiau impreuna cu parintii tinerei, care au reusit sa scape ca prin minune din teribilul incident.

Evenimentul a avut loc in cursul noptii de 21 spre 22 decembrie. In momentul izbucnirii incendiului cei doi tineri dormeau in dormitorul de la etaj. Flacarile au cuprins rapid acoperisul locuintei si etajul superior. Potrivit pompierilor, trupurile tinerilor au fost gasite pe holul de la etaj, semn ca cei doi au ramas impreuna si au incercat sa se salveze, insa au cazut prada flacarilor.
„In urma actiunii de cautare, pompierii militari au gasit in holul de la etajul locuintei, doua persoane carbonizate, respectiv fiica proprietarului in varsta de 25 ani si viitorul ginere, in varsta de 23 ani”, transmite capitan ISU Crisana, Camelia Rosca.


Viitor frant

Madalina, in varsta de 25 de ani, a absolvit in acest an Facultatea de Medicina Veterinara de la Timisoara,  iar Marius de 23 de ani, este absolvent al Facultatii de Inginerie Manageriale si Tehnologice Oradea. Cei doi erau logoditi si aveau deja planificata nunta pentru luna mai a anului 2018. Zeci de mesaje comemorative au umplut mediul online si in presa tiparita. Rudele, prietenii si cunostintele fiind socate de tragedie.

„Regretam profund trecerea prematura in nefiinta a colegei noastre, dr. Madalina Roxana Abrudan, medic veterinar. Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace”, este mesajul transmis de Colegiul Medicilor Veterinari Bihor.

Ingropati impreuna

Desi cu cateva zile inainte planificau nunta si se pregateau de sarbatorirea Craciunului, cele doua familii si-au ingropat copiii. Inmormantarea a avut loc duminica, 24 decembrie, in Ajunului Craciunului, in localitatea Draganesti.

Parintii Mihaelei s-au aflat si ei la un pas de moarte, tatal Mihaelei suferind arsuri de gradul I si II la nivelul mainilor si al toracelui. Dupa cum au spus si apropiatii, „Dumnezeu i-a intarit. Daca nu il aveau pe Dumnezeu in suflet, azi puteau fi si ei in mormant sau intr-un spital de psihiatrie”.

Potrivit Astradrom, parintele Eugen Jude, de la parohia Mierag-Tarcaita, a spus in cuvantul de la finalul slujbei: „Cazul acestor oameni seamana cu unele exemple din Noul si Vechiul Testament, cand Dumnezeu ingaduie ispita, dar tot El da putere sa se treaca peste ea. Cel mai asemanator este cazul lui Iov din Vechiul Testament”.

Totodata, potrivit aceleasi surse, casa unde erau trupurile celor doi tineri s-a transformat in salas de rugaciune. Suferinta nu i-a speriat pe parintii indurerati. Rudele, prietenii, vecinii au citit psaltirea neincetat cu voce tare, prin rotatie. Foarte multi dintre cei apropiati au ramas acolo pentru a citi si ei din psaltire. Au simtit, in aceste clipe, nevoia sa se roage mai mult ca oricand.

Slujba de inmormantare a fost una impresionanta, iar cei doi tineri au fost asezati in aceelasi mormant. sursa: ebihoreanul.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005066 (s)