News Flash:

Cum va fi vremea de Revelion in intreaga tara

28 Decembrie 2017
933 Vizualizari | 0 Comentarii
ninge

Meteorologii au realizat o estimare a valorilor termice si precipitatiilor in perioada 25 decembrie-7 ianuarie.

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, in Moldova, vremea va fi calda in primele patru zile ale intervalului, cu mediile maximelor diurne in jurul valorii de 9 grade, apoi se va raci in 30 si 31 decembrie pana la o medie de 3 – 4 grade Celsius.

In a doua saptamana de prognoza, mediile diurne vor oscila intre 3 si 5 grade. Valorile medii nocturne, in prima parte a saptamanii se vor situa intre -1 si 0 grade, iar in data de 29 decembrie acestea vor creste pana la 4 grade, urmand o scadere pana la -3 grade, la 1 ianuarie 2018. In a doua saptamana, mediile nocturne vor varia intre -3 si 1 grad.

Probabilitatea pentru precipitatii va fi relativ scazuta pe tot parcursul perioadei de prognoza, exceptand intervalul 29-30 decembrie, cand vor fi posibile precipitatii predominat sub forma de ploaie.

In cursul zilei de astazi, 27 decembrie, la Iasi se vor inregistra valori cuprinse intre o minima de 3 grade Celsius si o maxima de 10 grade Celsius. Cerul va fi partial innorat, vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi usor ridicata. Sansele de precipitatii vor fi insa destul de reduse, conform estimarilor meteorologilor. In plus, maine, 28 decembrie, la Iasi se vor inregistra temperaturi de peste 10 grade Celsius.

Astfel, iesenii vor avea parte de valori cuprinse intre o minima de 8 grade Celsius si o maxima de 11 grade Celsius. Cerul va fi partial innorat, vantul va sufla moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicata. Spre seara se pot inregistra cateva averse, sansele de precipitatii fiind destul de ridicate. Sfarsitul saptamanii va aduce o vreme ceva mai inchisa, cu sanse ridicate de precipitatii.

Vineri, 29 decembrie, la Iasi se vor inregistra valori cuprinse intre o minima de 3 grade Celsius si o maxima de 10 grade Celsius. Se pot inregistra averse, in timp ce vantul va sufla moderat. Spre seara cerul se va insenina.

Sambata, 30 decembrie, iesenii vor avea parte de temperaturi ceva mai scazute fata de zilele anterioare. Temperatura aerului va fi cuprinsa intre o minima de minus 1 grad Celsius si o maxima de 5 grade Celsius. Dimineata vor fi ceva mai multi nori, iar soarele va iesi dupa-amiaza. Vantul va sufla slab pana la moderat, iar sansele de precipitatii vor fi destul de reduse.

Duminica, 31 decembrie, in ultima zi a anului, la Iasi se vor inregistra valori cuprinse intre o minima de 2 grade Celsius si o maxima de 7 grade Celsius. Cerul va fi partial innorat, vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi usor mai ridicata.

Noul an va aduce o vreme usor inchisa, cu temperaturi destul de ridicate. Luni, 1 ianuarie 2018, la Iasi se vor inregistra valori cuprinse intre o minima de 2 grade Celsius si o maxima de 9 grade Celsius. Cerul va fi partial innorat, vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului se va mentine ridicata.


meteorologii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005009 (s)