News Flash:

Solutia simpla care poate aduce vindecarea cancerului

14 August 2015
1550 Vizualizari | 0 Comentarii
cancer
Cercetatorii sustin ca vindecarea cancerului ar putea fi obtinuta cu ajutorul unorinjectii intravenoase cu vitamina C, combinate cu metoda clasica a chimioterapiei. Expertii de la Universitatea din Kansas, SUA, au facut un studiu in care au vrut sa vada care este efectul acestei combinatii asupra pacientilor care sufera de cancer, scrie ziare.com, care citeaza Fox News. Ei au avut ca subiecti ai studiului 27 de paciente diagnosticate cu cancer ovarian in stadiul 3 sau 4.

Specialistii americani au observat ca bolnavii care au primit o doza mare de vitamina C pe cale intravenoasa, combinata cu chimioterapia, au prezentat mai putine efecte toxice ale tratamentului.

Acestia au mai ajuns la concluzia ca introducerea vitaminei C pe cale intravenoasa poate omori celulele canceroase fara a avea ca rezultat o toxicitate notabila sau schimbari patologice aparute in ficat, rinichi sau splina.

Vitamina C este folosita inca din anii '70 ca terapie impotriva cancerului, la ea apeland doctorii care cauta un tratament complementar pentru pacientii lor. Totusi, unii medici raman sceptici cu privire la eficienta unei asemenea metode.

Studiul aparut in revista "Science Translational Medicine" a avut ca scop determinarea mecanismelor prin care vitamina C are un efect terapeutic impotriva cancerului. Specialista Jeanne Drisko, implicata in acest studiu, sustine ca rezultatele obtinute ii indeamna pe experti sa faca mai multe teste clinice in vederea monitorizarii efectului vitaminei C asupra celulelor canceroase. 

vindecarea cancerului injectii vitamina c studiu cancer vitamina c
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1317 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006378 (s)