News Flash:

Clinica de Dermatologie din Timisoara se muta in sediul nou

9 August 2015
1388 Vizualizari | 0 Comentarii
Clinica de Dermatologie din Timisoara
Clinica Universitara de Dermato-Venerologie (CUDV) din Timisoara se va muta pana in septembrie intr-o noua locatie care apartine municipalitatii si care a fost complet reparata, transformata si dotata pentru profilul specific activitatilor care se vor desfasura aici. 
'Proiectul de 7,34 milioane de lei fara TVA a presupus interventii de reabilitare a imobilului existent si montajul a doua lifturi care vor deservi personalul si pacientii spitalului, precum si schimbarea destinatiei din spatii de cazare (fost sediu al Universitatii Tibiscus) in spatii medicale, realizarea acoperisului tip terasa si amenajarea parcarii si a unor alei adiacente', a declarat joi pentru AGERPRES primarul Nicolae Robu
Initial, medicii care lucreaza in Clinica de Dermatologie au ezitat sa se mute din actualul sediu ultracentral, dar reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Timis au garantat ca in noua locatie vor fi conditii mult mai bune, intrucat vor putea fi cazati cate 2-3 pacienti intr-un salon, fata de 8 in prezent, iar cladirea este mult mai noua si mai sigura, fiind dotata cu toate utilitatile necesare specifice. 
Cladirea in care functioneaza clinica in prezent urmeaza sa gazduiasca toate misiunile culturale si diplomatice din oras si un centru cultural pentru tineret. 
'Pentru Timisoara este extrem de important sa gazduiasca Centrele Culturale Francez si German, Institute Culturale ale Frantei si Germaniei, sa gazduiasca consulate ale acestor tari, dar si ale cat mai multor alte tari europene si de pe alte continente. Vreau ca aceasta dimensiune a Timisoarei, de oras in care sunt prezente misiuni culturale si diplomatice ale cat mai multor tari, sa fie una consistenta', sustine Robu. 
Cladirea a fost ridicata in jurul anului 1751, in aceeasi perioada fiind construite si alte obiective de sanatate de catre stapanirea de la Viena. AGERPRES

timisoara nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005234 (s)