News Flash:

Primarul din Alba Iulia, mesaj transant pentru premierul Viorica Dancila: "Danchill out! Luati o pauza, doamna!"

30 Iulie 2018
760 Vizualizari | 0 Comentarii
dancila

Mircea Hava, primarul din Alba Iulia, a tinut sa ii transmita un mesaj premierului Viorica Dancila, dupa ce aceasta a facut gafe in serie in mesajul de Ziua Imnului National.

”Danchill out! Luati o pauza, doamna!

Asta e singurul gand care imi vine in minte dupa prestatiile halucinante ale prim-ministrei din ultima saptamana. Cand nu te pricepi la nimic, ai macar umbra de urma de bun simt sa stai „ la cutie”. Insa ea insista sa livreze gafa peste gafa, bula dupa bula, zi dupa zi. Ca nu le nimereste pe alea internationale, mai ca am mai putea intelege, ca nu-i diplomat de cariera si, pana la urma, pana si diplomatul, pentru ea, nu-i decat o prajitura, cel mult un tort. Dar cand din haosul gandirii se nasc confuzii intre Alba Iulia si Blaj, intre 1848 si 1918, doamna merita o pauza. Mare.

Citeste si: Viorica Dancila isi recunoaste ultima gafa! Ce a aparut pe site-ul Guvernului

Danciloza pare sa fie cea mai recenta afectiune guvernamentala, iar dancilul este noua unitate de masura pentru minusul de cunostinte generale. In invitatia oficiala pentru 1 Decembrie, pe care va trebui sa i-o trimitem, din protocol, nu din convingere, o sa-i rog pe colegi sa ataseze coordonate GPS pentru Alba Iulia. Sa n-o pierdem pe la Blaj. E momentul pentru un concediu placut pe plaja, la Sinaia!

P.S. Alba Iulia se scrie fara cratima!”, i-a transmis Mircea Hava pe Facebook.


mircea hava alba iulia viorica dancila
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004621 (s)