News Flash:

Soferii din Timisoara au sunat imediat la 112, dupa ce au vazut un "cadavru" legat pe plafonul unui Golf 4

5 Iulie 2022
1858 Vizualizari | 0 Comentarii
soferi timisoara sunat 112 cadavu legat plafon golf 4 777308 1

Soferii din Timisoara au sunat la numarul unic de urgenta 112, astazi, si au anuntat ca un cadavru este legat pe plafonul unui autoturism marca Volkswagen Golf 4.

Totul s-a intamplat pe strazile din Timisoara, iar soferul cu Golf 4, care transporta ce parea a fi un cadavru pe plafon, a fost fotografiat in Piata Badea Cartan din Timisoara.

Imediat, oamenii au sunat la 112, iar unii dintre ei au postat imaginile pe Facebook si alte retele sociale.

Politistii din Timisoara au demarat o ancheta si in scurt timp au descoperit si "cadavrul" care, in realitate, era o statuie.

"Avand in vedere fotografia aparuta in spatiul public, in care se observa ca pe plafonul unui autoturism ar fi transportat trupul neinsufletit al unei persoane, va comunicam faptul ca in urma verificarilor efectuate de politistii Municipiul Timisoara a reiesit ca evenimentul nu se confirma.

A fost identificat un barbat de 28 de ani care va fi sanctionat conform Legii nr. 61/1991.

Barbatul este membrul unei asociatii de tineri artisti din Timisoara, cunoscuta cu acest gen de activitatii si expozitii", se arata intr-o informare a Politiei.

Potrivit unor surse, statuia a fost creata de un grup de artisti denumit Baraka. Acestia se pare ca pregatesc o noua expozitie in care statuia sub forma unui cadavru va face parte.

In clipul video de mai sus, postat pe Facebook de artisti, se poate observa statuia surprinsa astazi pe plafonul masinii din Timisoara.

Artistii Baraka sunt cunoscuti dupa ce, in anul 2017, au socat printr-o alta opera contemporana, asa cum au numit-o ei. De fapt, opera era o statuie intr-un sicriu pe care au amplasat-o pe acoperisul parcarii subterane a Directiei de Finante Publice din Timisoara.

sursa antena3.ro
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004902 (s)