News Flash:

Carmen Proteasa, experta in politici educationale si stiinte politice, se alatura grupului de consilieri personali ai primarului Timisoarei

5 Iulie 2022
510 Vizualizari | 0 Comentarii
62145783 7b7e 4579 8c73 1b02c963de08

Carmen Proteasa, experta in politici educationale, cercetare educationala si management de proiect se alatura, de marti, grupului de consilieri personali ai primarului Timisoarei, Dominic Fritz, ea luand locul Danei Lazar, care s-a retras din functia detinuta pentru a ocupa o functie de executie in cadrul Directiei de Asistenta Sociala a Municipiului Timisoara. Dubla absolventa de Automatica si Calculatoare si Psihologie, Dana Lazar s-a ocupat de managementul unor proiecte importante precum infiintarea Asociatiei pentru Promovarea Timisoarei. 

Carmen Proteasa a absolvit Facultatea de Stiinte Politice din cadrul Scolii Nationale de Stiinte Politice si Administrative Bucuresti si are o diploma de Master in Strategii Inovative ale Invatarii, obtinuta in cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei – Universitatea Bucuresti.

Inainte de a prelua functia de consilier personal al primarului Timisoarei, ea a lucrat ca manager de proiect in cadrul Asociatiei pentru Valori in Educatie unde, printre altele, a coordonat un program national de formare de directori de scoli. 

„Carmen Proteasa va prelua relatia primariei cu directorii de scoli, pentru a raspunde mai bine nevoilor extrem de multe care vin din aceasta directie, dar si pentru a gestiona mai bine resursele pe care le avem la dispozitie. De asemenea, ea va lucra la conceperea unor noi politici educationale care sa vina in beneficiul timisorenilor”, a declarat primarul Timisoarei, Dominic Fritz. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006404 (s)