News Flash:

Un bărbat a intrat cu mașina în casa soacrei din răzbunare, în Timiș. Șoferul se urcase băut la volan

4 Iulie 2022
331 Vizualizari | 0 Comentarii
img 2022 07 04T072713 737

Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, a intrat cu mașina în valoare de zeci de mii de lei în casa soacrei. Primele informații arată că șoferul a făcut totul din răzbunare. Acesta s-a urcat beat la volan, iar rezultatul aparatului etilotest este de-a dreptul șocant. La scurt timp după ce au intervenit oamenii legii la fața locului a fost transportat la spital, iar apoi reținut pentru 24 de ore. Ce infracțiuni a comis doar din cauza răzbunării.

Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, orbit de răzbunare a intrat cu mașina în casa soacrei, în Timiș! Primele informații arată că șoferul se urcase la volan, după ce consumase băuturi alcoolice. Cum s-a întâmplat totul.

Un bărbat a intrat cu mașina în casa soacrei

Bărbatul a vrut să se răzbune pe soacra lui, s-a urcat băut la volan, a intrat cu mașina în gard, iar apoi direct în casa femeii. Mașina acestuia, în valoare de zeci de mii de euro, a fost distrusă în urma impactului. Totul s-a întâmplat în localitatea Remetea Marea din Timiș, ieri seară, în jurul orei 22:00, potrivit observatornews.ro

Oamenii legii au fost sesizați și au intervenit de urgență la fața locului. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 1.22 mg/ l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, acesta avea și permisul suspendat.

Șoferul a fost transportat la spital

După ce s-a constat că se urcase beat la volan, bărbatul de 41 de ani a fost transportat la spital, pentru prelevarea de monstre biologice. Oamenii legii se ocupă de cercetarea cazului, iar pe numele șoferului a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autoturism cu permisul de conducere suspendat, distrugere, violare de domiciliu și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din IPJ Timiș.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006888 (s)